Hoquei patins

El Cafès Novell guanya amb comoditat al Liceo B

Guillem Martí sortin en una contra del Cafès Novell . Dídac Berlanga

El Cafès Novell CP Vilafranca va guanyar amb comoditat al Liceo de la Corunya en un partit que es va posar de cara des de bon principi, i que els vilafranquins van controlar en tot moment.

El partit va començar amb respecte i hoquei control pels dos equips, ja que cap dels dos volia ser el primer a encaixar un gol, i les alternatives d’atac arribaven a una i altra porteria. Però a l’equador de la primera part, una bola robada pel Patí, la va aprofitar Gabri Villares per obrir el marcador. Tot just dos minuts després una altra bola robada, per Arnau Ribas, la va assistir al vilafranquí Enric Martí que amb una tècnica magistral va aixecar i picar la bola per fer el segon gol vilafranquí. Quan quedaven set minuts per acabar la part, els de la Capital del Vi, va disposar d’un penal a favor, que Lluís Ferrer no va desaprofitar l’ocasió i va establir el tercer gol del Patí. Però tots just uns segons després el Liceo va retallar distàncies i va fer el seu primer gol. El Vilafranca no es va posar nerviós, però a manca de 3 minuts el Liceo va disposar d’una falta directa, però un encertat David Arellano, la va aturar. Quedaven tres minuts, i el Cafès Novell va ampliar dues vegades el marcador, el quart gol va ser obra de Marc Vázquez, i el cinquè el va fer Pablo Torres. I sense gaire temps per res, amb el 5 a 1 es va arribar al descans.

A la segona part, el Liceo, va voler intentar reduir distàncies ja que en vuit minuts, va fer dos gols, un de contraatac, i l’altre de penal, posant e 5 a 3. Quedaven disset minuts, i el Patí semblava que es posava nerviós, ja que quan quedaven deu minuts, un penal favorable als interessos vilafranquins, xutat per Lluis Ferrer, el va aturar el porter gallec. Però els de la Capital del Vi, es va sobreposar a la situació i va posar la tranquil•litat amb dos gols en un minut. Així a manca de vuit minuts, Enric Martí va fer el sisè gol del Patí, i, un minut després, Xavi Aragonès va establir el setè gol del Cafès Novell de falta directa. Quedaven set minuts i el partit estava quasi sentenciat. El Patí encara hauria pogut ampliar distàncies si una falta directa llençada per Enric Martí no hagués anat al travesser. Per la seva contra, el Liceo també va disposar d’una falta directa, que David Arellano va aturar, i va fer que el marcador ja no es mogués i amb el 7 a 3 es va acabar el partit. Ara el Patí jugarà la setmana que ve a les 20h a la pista del Mataró, en una pista, on els del Maresme es juguen la vida per ascendir de categoria.

CP VILAFRANCA: Arellano, Ribas, Ferrer, Villares i Aragonès –cinc inicial- E. Martí, Torres, G. Martí, Vázquez i Quintana.

HC LICEO B: Garcia, López, Candamio, Alonso, Parga –cinci incial- Mejía, Lema i Varela

El Noisy Le Grand francès, ha realitzat unes estades a Vilafranca

Durant aquesta setmana passada ens han visitat els jugadors de la base del Noisy Le Grand de França que han fet unes estades a Vilafranca i han pogut entrenar amb els jugadors de la base del Patí, així com fer un torneig amistós amb els equips del CP Sant Ramon, el HC Montbui i el CP Vilafranca. Ahir abans del partit, es van fer una fotografia amb els jugadors del primer equip del Cafès novell CP Vilafranca Capital del Vi.