Victòria per la mínima a Sant Cugat del Vallès

Imatge d'arxiu del CB Sitges. Eix

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 24a

UE Sant Cugat Negre 55 - CB Sitges –Europe Basquetball Academy 56

Un Sitges sisè classificat, amb els deures fets a manca de tres jornades, és el únic equip de tot el grup sense opcions d’entrar a jugar el playoff d’ascens ni tampoc en perill de jugar el de descens, però que es pot erigir en l’autèntic àrbitre de la lliga. Aquesta setmana desplaçament a Sant Cugat, equip implicat en les places de descens i que necessitava la victòria per tenir opcions d’abandonar l’onzena posició, penúltima plaça que condemna a fer fases de permanència.

Cinc inicial del Sitges Boronat, Haro, Velasco, Harris i Camprubí, jugador del sènior B i que ja comença a ser habitual veure’l al cinc inicial. Espectacular inici de partit amb una esmaixada del David amb un alley-oop estratosfèric a passada de Boronat. Igualtat en el marcador a base de triples de Harris i Camprubí, per acabar el quart, els del Garraf, un punt per sota, 18-17. En el segon quart desfeta del Sitges que encaixava tres triples consecutius dels de Sant Cugat que situaven un 29-17 al marcador. Tímida reacció abans de marxar als vestidors per finalitzar la mitja part 33-26.

A l’inici del tercer quart es mantenien les diferències, 42-32, tot i els dos triples de Boronat. A partir d’aquí però un David Haro que tornava a marcar la diferència anotant 9 punts pràcticament consecutius i un altre triple de Camprubí capgiraven el marcador, 45-48, per afrontar els darrers 10 minuts. El darrer quart fou de fortes defenses i d’alternances en el marcador. A manca de 15 segons el Sant Cugat anota un triple i deixa el marcador 55-54. Darrer atac pel Sitges que erra un llançament de tres de Harris però el David Haro agafa el rebot i anota pràcticament sobre la botzina, 55-56. Tornada cap a Sitges amb 13 partit guanyats.

La propera setmana, penúltima jornada i darrer partit a Pins Vens el dissabte a les 18:00 hores contra un altre equip implicat en el descens, l’A.E.S.E. (onze partits guanyats). Tot i ser el setè classificat, té dos partits menys guanyats que el Sitges i encara es podria complicar el final de temporada ja que té només una sola victòria més que el darrer equip que ocupa plaça de promoció de descens. Per finalitzar la lliga el Sitges visitarà la pista del C.B. Sant Coloma que es pot jugar la darrera plaça de playoff d’ascens.

Ànims l'equip us espera a Pins Vens el dissabte i gaudir de l'últim partit de la temporada.

Camprubí 6,  Haro 19, Elies, Mauro 2, Josep, Boronat 17, Nacho 5, Omar, Marcus 9, Jordi.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials:  18-17  15-9  12-22  8-10