Victòria contundent per seguir en la lluita

El sènior femení del Bàsquet Samà aconsegueix un important victòria

Imatge d'arxiu del CB Samà SMA. Dani Ximenes

SÈNIOR MASCULÍ “A” (Primera Categoria G01)
CB SAMÀ VILANOVA-SMA  83 - AD TORREFORTA A 53

El Sènior Masculí "A" del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va jugar a casa contra el AD Torreforta A.

Els samistes van aconseguir la desena victòria consecutiva en un partit que van controlar d’inici a fi. En uns primers 10 minuts es va trencar el partit amb una sortida en tromba amb un parcial de 27 a 5.

Desprès d’aquest quart, els samistes es van dedicar a controlar el marcador i aprofitar per treballar coses que es voldràn implantar la setmana que ve a Aguiles. Posant-ho en pràctica al partit per anar recordant automatismes i diferents defenses que es treballaran tota la setmana per tornar a guanyar al Aguiles com es va aconseguir a casa per 13 punts a la primera volta.

Al final del partit, marcador de més 30 punts en una victòria contundent.

L’equip segueix en tercera posició i una victòria aquesta setmana els faria pujar a la segona posició. I si l’Almeda perdés, els samistes pujarien fins la primera posició. En l’última jornada, dependrien d’ells mateixos.

El MVP del partit és Martí Sànchez amb 26 punt i 12 rebots, i Javi Montesinos amb 15 punts. Destacar també la tornada de Sergi Liao amb 8 punts i bon ritme de competició.

Jugadors:  S. Santos, C. Artigas, G. Andreu, M. Sanchez, D. Calvo, P. Vila, O. Garcia, J. Montesinos, JL Moreno, S. Liao i J. Reverte.

Absents:  D. Morales.

Parcials: 27-05, 17-21 (44-26), 16-11 (60-37), 23-16 (83-53)

Joan Pozo

El sènior femení del Samà aconsegueix un important victòria

CAMPING BIANYA ROSER B 34 - EL SURTIDOR CB SAMÀ VILANOVA-SFA 60

El Sènior Femení "A" del Club Bàsquet Samà de Vilanova i la Geltrú va sumar una importantíssima victòria davant el C.B. Roser, en un partit on les jugadores vermelles van dominar de principi fins al final.

En el primer període les vilanovines van matar el partit. Un 6-24 va fer que les locals es quedessin sense idees. Les samistes feia un joc molt ràpid en atac, combinat amb un gran encert, i una defensa asfixiant en la pressió que feia aquesta diferència al marcador.

Les locals intentaven reaccionar, però les vilanovines seguien amb una marxa més i no donava opcions a les barcelonines.

Cal destacar que la diferència en el marcador no reflecteix la dificultat del partit. El C.B. Samà va mostrar una intensitat màxima des del minut zero fins al 40 i amb aquest nivell és molt difícil plantar cara a aquest equip.

La setmana vinent l’equip pot assegurar la permanència, juga a casa davant del CN. Sabadell, diumenge a les 18h.

Jugadores: Gemma, Judith, Anna, Mar, Anira, Laura, Elena, Marina, Xènia, Mireia i Laia.

Parcials: 8-24, 10-8 (18-32), 5-14 (23-46), 11-14 (34-60).