Gimnàstica

El C.G. Vilanova acaba les proves classificatòries per la Final de la Copa Catalana

L'equip d'escolars B-C-E. Eix

El cap de setmana del 27 i 28 d'abril es va celebrar a Salt la 3a. fase escolar en categoria A-B-C i E, amb aquesta fase s’acaben les competicions classificatòries i es donarà pas a la selecció de les gimnastes que passaran a la Final de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística 2019.

En categoria Escolar A4P, la Greta Jassanada va ser 13a a la classificació individual general.

En categoria Escolar A4G, la Rita Caballero va finalitzar 17a. i la Omaima Salami  21a. a la classificació individual general.

En categoria Escolar B4P, van participar Lara Dodds, Noa Bautista, Júlia Fuentes, L. G. i Alba Almirall, l'equip escolar B4P va aconseguir la 4a. posició a la classificació general.

En categoria Escolar B4G van participar Berta Figuerola, Aran Coll, Adriana Genis, i Emma Vacas que van competir amb 114 gimnastes d'arreu de Catalunya fent un bon paper.

En categoria Escolar B3, l'equip format per Gisela Calvo, Laia Ruiz de Castañeda, Martina Mato, Nayara Paulos i Olalla Gutiérrez van pujar al tercer calaix del podi aconseguint el Bronze a la classificació general per equips.

En categoria Escolar C4G, van participar Anais Sánchez i Natasha Craven que va aconseguir la Plata, una merescuda 2a. posició a la classificació general absoluta individual.

Finalment en categoria Escolar E4P Anna Giralt aconsegueix el Bronze a la classificació individual general i juntament amb  Inés Tobarra, María Moreno i Diana Pérez es classifiquen en 2n. lloc obtenint la Plata a la classificació general per equips.

En breu la Federació Catalana de Gimnàstica ens comunicarà el nom de totes les gimnastes del Club que han aconseguit el passi a la Final de Catalunya.