El Patí Vilafranca empata a Mataró en un bon partit

Xavi Aragonès, Arnau Ribas i Gabriel Villares. Eix

CH Mataró 1 - CP Vilafranca 1

Partit vibrant el que es va veure ahir al vespre a la pista del CH Mataró, l’equip local necessitava sumar els tres punts per seguir la lluita per l’ascens a l’Oklliga i els vilafranquins volien seguir sumant en una de les pistes més difícils i amb més ambient de la categoria, al final repartiment de punts (1-1).

L’inici del partit va ser elèctric amb un Cafès Novell molt ben estructurat sobre la pista tant en defensa com en atac. Els dos equips no van sortir especular i es van crear moltes ocasions de gol, ben defensades pels dos porters. El Patí va gaudir d’ocasions clares de joc de part de Lluis Ferrer i Xavi Aragonès. El Patí va començar a rodar la banqueta i amb l’entrada a pista de Marc Vázquez, l’equip va buscar més el xut exterior. En el minut 19 Enric Martí va tallar una bola amb defensa i va marxar al contraatac, però aquest va ser tallat amb falta pel ex-jugador vilafranquí Gerard Cusachs els arbitres van ensenyar blava al defensor i la corresponent falta directa. L’encarregat de fer el llançament va ser Xavi Aragonès que amb elegància va fer pujar el 0-1 al marcador. Amb aquest resultat favorable al CP Vilafranca s’arribava a la mitja part.

A la represa l’equip del Maresme va sortir a mossegar des de bon inici, amb moltes ocasions, amb xuts desde fora l’àrea i amb arribades per banda, totes elles molt ben defensada per la defensa penedesenca i el porter vilafranquí Arellano. Però va ser Gerard Cusachs que en el minut 31 rematava a gol una bola penjada dins l’àrea i feia el 1-1. En el minut 40 els arbitres van ensenyar una blava a Lluis Ferrer per protestar una jugada, el Patí es va quedar amb inferioritat, i els del Maresme van gaudir amb aquests dos minuts d’alguna ocasió de gol, però una vegada més Arellano va estar estel•lar. Amb aquest resultat desfavorable a l’equip local, el Mataró es va abocar a l’atac descuidant un xic la defensa i l’equip vilafranquí va gaudir de tres clares ocasions de gol de Aragonès, Torres i Villares, però entre els pals i el porter local Grané ho van impedir. Sobre la botzina i fora de temps l’equip local va xutar de mitja pista i va marcar, els arbitres amb bon criteri van anular el gol, al final repartiment de punts en un partit que va fer gaudir al públic.

Dissabte vinent, el Cafès Novell CP Vilafranca torna a jugar a la poliesportiva contra el CP Taradell amb l’horari habitual de les 20:30h.

Xavi Aragonès, Arnau Ribas i Gabriel Villares, les tres primeres renovacions del Club Patí Vilafranca 19/20

Aquesta setmana el CP Vilafranca ha tancat a renovat a tres dels seus homes importants aquesta temporada, perquè  segueixin en el projecte de la propera temporada. I és que Xavier Aragonès, Arnau Ribas i Gabriel Villares, han renovat pel Patí Vilafranca. Els tres jugadors estan molt a gust a Vilafranca, i han decidit continuar en el projecte vilafranquí per la propera temporada, ja que a a Vilafranca estan molt a gust i molt il·lusionats en assolir els màxims objectius possibles la propera temporada.