Els nois de Joan Pozo aconsegueixen una gran victòria i augmenten les opcions de Copa

Plantilla del sènior masculí del CB Samà. Eix

SÈNIOR MASCULÍ “A” (Primera Categoria G01)

CB AGUILES - PLASFOC 54 - CB SAMÀ VILANOVA-SMA 68

Gran partit viscut a Santa Coloma de Queralt on el pavelló estava ple a rebentar. Unes 125 persones de Vilanova i la Geltrú es van desplaçar i uns 400 del Aguiles per animar als seus respectius.

Primers minuts amb molts nervis per part dels dos equips però els samistes sempre aconseguien anar per davant en el marcador per diferencies mínimes de 4-5 punts.

A la represa els vermells van pujar el nivell defensiu i en atac amb més encert. Tot i això els triples dels locals els mantenien dins del partit.

En els últims minuts amb un bon encert en els tirs lliures, no perden pilotes per la pressió i mantenint la diferència favorable en el marcador per aconseguir la 11a victòria seguida i pujar a la 2a posició a la classificació.

MVP del partit: Martí Sànchez amb 22 punts, 11 rebots i 10 faltes rebufes. Destacar també en Pau Vila, David Calvo i Uri Garcia.

El proper i últim partit de la temporada regular, els samistes jugaran a casa on es jugaran les opcions de jugar a Copa.

Jugadors:   Carles, Pau, Guillem, Sergi, Juanlu, Martí, Mario, Oriol, David, Javier, Sergi i Marc.

Absents:  Dani

Parcials: 11-16, 16-15 (27-31), 13-13 (40-44), 17-16 (72-72), 14-24 (54-68)

EL SURTIDOR CB SAMÀ VILANOVA-SFA   74 - CN SABADELL 56

Les noies de Rubén Tenor certifiquen la permanència

El passat diumenge, el Sènior Femení del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va guanyar el partit clau de final de temporada. L’equip rebia la visita del CN Sabadell on les vermelles es jugaven la permanència directe dos jornades abans d’acabar la lliga.

Les samistes van començar el partit amb alt ritme i amb una molt bona anotació. La sabadellenques pressionaven tot el camp, però el C.B. Samà sortia de la pressió amb facilitat i sumava cistelles i faltes rebudes.

En el segon quart l’equip local va sortir bastant més tou en defensa, i això ho van aprofitar les visitants. Un triple a l’últim segon va fer que el marcador anés a la mitja part amb un 33 - 30.

Però un cop començat el tercer quart, les jugadores vermelles van endurir la defensa i el CN Sabadell només va poder anotar sis punts.

Finalment l’equip es va endur la victòria amb una diferència de 18 punts i fa que les samistes tinguin la permanència dos jornades abans.

La setmana vinent l’equip visitarà el líder, el C.B. Valls, diumenge a les 19h.

Jugadores: Laura, Judith, Anna, Gemma, Julia, Anira, Mireia, Marina, Elena, Mar, Xènia i Laia.

Parcials: 20-15, 13-15 (33-30), 19-6 (52-36), 22-20 (74-56)