Gimnàstica

Dos ors, una plata i un bronze pel C.G. Vilanova

Les gimnastes de Base 4-5-6. Eix

El passat cap de setmana, 4 i 5 de maig s'ha celebrat a Salt la 3a. Fase de la Copa Catalana en categoria Base 4-5 i 6.

Les nostres gimnastes van fer un gran paper a la competició i van obtenir molt bons resultats tant en classificació individual com per equips.

En categoria Base 4P, Alba González va ser 11a. i Júlia Margalef 17a. de les 114 gimnastes que competien en aquest grup.

En categoria Base 5P, Aina Ballester aconsegueix l'Or en la classificació individual absoluta, Daniela García va ser 9a., Noa Mortimer 19a. i Danai Castro 37a. de les 88 gimnastes del grup. Les puntuacions de les quatre gimnastes els hi permet pujar al 1er. calaix del podi obtenint l'Or també en la classificació general per equips.

En categoria Base 5M, Marta Guillén es queda a portes del podi amb una 4a. posició així com Ariadna Pueyo que va acabar 5a. i Noa Membrive que va aconseguir la 27a. plaça d'entre les 106 gimnastes que formaven la categoria. En la classificació general per equips aconsegueixen fer-se amb el Bronze, uma merescuda 3a. plaça.

En categoria Base 6G, Ivet López aconsegueix la Plata, una molt bona classificació individual a la general absoluta.

Aquestes bones posicions ens donen moltes opcions de classificació tant per la Fase Final de la Copa Catalana com pel Campionat de Catalunya.