El Patí Vilafranca cau amb el Taradell

Arnau Ribas controlant la bola en una acció del partit . Eix

CP Vilafranca 1 - CP Taradell 4

El Club Patí Vilafranca ha perdut a casa davant el Taradell, per 1 a 4, tot i la diferencia en el resultat, és enganyosa pels mèrits d’uns i altres, ja que el Patí va arribar molt a la porteria dels osonencs, però la bola no volia entrar.

El partit va començar amb un seguit de faltes, castigades com a directes pels àrbitres, així en el minut set, Lluis Ferrer va interceptar una jugada amb la mà, i els àrbitres van xiular la corresponent falta directa. El llançament del Taradell va anar al pal. Tot just un minut després, el Patí disposava d’una falta directa, l’encarregat de llençar-la va ser Xavi Aragonès, que va transformar-la posant l’1 a 0 en el marcador. El Vilafranca amb l’avantatge, va continuar insistint sobre la porteria de Dalmau, però cap bol volia entrar. Per la seva banda, el Taradell, també posava setge a la porteria defensada per Quintana, però aquest, va tenir una molt bona actuació. A manca d’onze minuts els àrbitres van tornar a xiular una falta directa en contra el Patí, però de nou els osonencs la van enviar al pal. Tot i la bona actuació que estava tenint Quintana, un minut després els d’Osona feien l’empat a un. Quan quedaven cinc minuts, els àrbitres van xiular una altra falta directa, aquest cop favorable als interessos vilafranquins, però el llançament de Xavi Aragonès, va anar a parar a la creueta. Quan tot feia preveure que s’arribaria al descans amb l’empat a un, el Taradell va fer el seu segon gol a manca de dos minuts.

A la represa el Patí va aguantar molt bé la sortida dels osonencs, amb concentració en defensa un joc ràpid en atac, però a l’equador d’aquesta segona part, el Taradell va fer el tercer gol. En aquest moment, el tècnic vilafranquí va demanar temps mort per calmar els ànims dels seus jugadors, però tot i les bones intencions del Cafès Novell, cap bola volia entrar. Quan quedaven set minuts per l’acabament, el Taradell va fer el seu quart gol, i es posava per davant amb aquest avantatge de tres gols. Amb tot, el Vilafranca no es donava per vençut i va tenir les seves ocasions, però cap bola va voler entrar i amb aquesta diferencia de tres gols es va acabar l’encontre. Ara el proper partit dels de la Capital del Vi, serà el proper 25 de maig a Manlleu.

CP VILAFRANCA: Quintana, Ferrer, Ribas, Aragonès i Villares -cinc inicial- Torres, E. Martí, G. Martí, Vázquez i Arellano

CP TAREDELL: Dalamu, Rodríguez, Casadevall, Genís i Molera -cinc inicial- M. Soler, X. Soler, Benito i Gorchs

El Benjamí A, cinquè de Barcelona, i amb el bitllet cap als Campionats de Catalunya

L’equip del Benjamí A del Club Patí Vilafranca, ha quedat classificat en cinquè lloc en el Campionat de Barcelona, el què li dona l’accés pel Campionat de Catalunya de la categoria. Els jugadors d’Aleix Córdoba, no van començar gaire bé el torneig, ja que van perdre per 6 a 1, davant del Noia, però després es van refer i van guanyar al Sant Josep de Sant Sadurní, cosa que els hi va donar accés per jugar del 5-e al 8-e lloc, on han derrotat al PHC Sant Cugat i al HC Palau de Plegamans, obtenint així una meritòria cinquena posició i l’accés al Campionat de Catalunya.