Aquatló

La 5a edició de l'Aquatló se celebrarà el 16 de juny

Ajt. Vilanova Vilanova i la Geltrú 20-05-2019 20:27 Lectures 720
Imatge d'arxiu de l'Aquatló Ciutat de Vilanova. Eix

Imatge d'arxiu de l'Aquatló Ciutat de Vilanova. Eix

Les inscripcions ja estan obertes tant per atletes federats com amateurs

El diumenge 16 de juny se celebrarà la cinquena edició de l'Aquatló de Vilanova i la Geltrú. Una prova consolidada dins el calendari esportiu de la ciutat i comarca, que atrau esportistes d'arreu de Catalunya.

L'Aquatló és un esdeveniment esportiu obert a tots els públics. Des dels atletes federats que busquen nous reptes, fins als esportistes amateurs que volen gaudir d'un esport en constant creixement, que forma part de la Copa Catalana.

L'Aquatlò combina la natació (1.000 metres) amb la cursa a peu, (2.500 metres) en dos trams que es realitzen abans i després de la natació.

El Club Esportiu Trencant Límits és l'organitzador d'aquesta competició, homologada per la Federació Catalana de Triatló, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La sortida dels participants es farà a les 10 hores des del passeig de Ribes Roges. Les persones interessades poden fer la seva inscripció a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No