Un gran Sitges fa que el Cubelles acabi patint per ser campions

Els sitgetans sumen una victòria i tres empats dels darrers quatre partits a manca d’una jornada, el setè lloc és molt més a prop

UE Sitges – CF Cubelles. Eix

UE Sitges 1 – CF Cubelles 1

El Sitges va fer picar pedra abans de ser campions  al Cubelles en un partit en que les reduïdes dimensions del terreny de joc així com l’entrega dipositada per l’equip de Victor Doñate generaven molt problemes als de Xavi Vilagut i als que l’empat els hi anava com anell al dit per fer-se amb el campionat.

Van poder guanyar sobretot amb les ocasions que gaudien a la segona part però també van poder perdre degut al joc treballat del Cubelles per les bandes però van acabar empatant no abans de donar-lo tot davant el millor conjunt de carrer del campionat, en un partit mot seriós i ben treballat d’un Sitges que va saber llegir a la perfecció el guio del matx, mentre que els de Xavi Vilagut van saber esperar amb sacrifici el seu moment que els va donar el gol que al cap i a la fi certifica un campionat del tot merescut i l´ascens a la Segona Catalana.

El partit

Sense gols finalitzava una primera part en la que al Cubelles li va mancar més arribada i es va trobar molt incòmode al no trobar espais, al Sitges per la seva banda li faltava més credibilitat ja que van arribar amb poc convenciment.

Els gols van arribar a la represa al primer minut de fort xut, el Cubelles posava el 0 a 1 i l’esclat de joia de la seva afició tot i que un minut després Marc Navarro aprofitant una errada del porter posava l’empat a 1, després van poder els uns i els altres tenint-la molt clara Isaac Ximénez davant el porter però la va rebentar alt, també la tenia en Marc Navarro amb poc encert, amb tot i això s’arribava a un final amb l’esclat de l’afició cubellenca i la plantilla i cos tècnic pel títol assolit, mentre que els sitgetans s’acomiadaven de la seva afició de la millor manera registrant una gran imatge.

UE Sitges: Dorado, Edgard Fontiveros, Marc Martínez, Albert Durango, (Jorge Ayala 46) Xavi Rodríguez, Joel Pascual, (Javi Aroca 46) Isaac Ximénez, Pau Ortiz, Guillermo Cruselles, Bruno Nogaro, Marc Navarro (Marc Molina 89).

CF Cubelles: Alonso Revilla, Caparros, Javi Pardo, Alan Enfandaque, Francesc Medina, Fèlix Casalot, David Kees, (Erik Reyes 81) Aaron Morano, (Alex Morillas 59) Jan Casas, (Miguel Sicília 59) José Luis Pardo, (Joaquin Salvatierra 81) i Sergi Massana.

El Sitges tanca la temporada viatjant al camp de La Múnia, els tres punts els asseguraria tancar el campionat assegurant-se el setè lloc, tancant d’aquesta manera un curt projecte dirigit per Victor Doñate que la propera temporada entrenarà un segon equip amateur a Cubelles. La Múnia és 12è a la taula amb 35 punts, dels 33 partits jugats ha guanyat 9, empatant 8 i perdent 16, l’hora d’inici aquest dissabte a les 17 hores.