Gimnàstica

Resultats del CG Vilanova a la 3a Fase GAM i la final dels jocs escolars

Equip GAM del Club Gimnàstica Vilanova. Eix

El passat dissabte 18 de maig l'equip masculí del C.G.Vilanova va participar a la 3a. Fase de la Copa de Catalunya.

En categoria Promoció 1, el Roi Angel va quedar 14è. millorant en 10 posicions la seva classificació precedent.

En categoria Promoció 3, el Nuei Lambea va ser 5è a la general obtenint la 1a. posició en anelles i la 2a. en paral·leles. El Jan Humà es va classificar 8è amb la 2a. posició a potro amb arcs i  la 1a. en barra fixe.

En categoria Promoció 4 cal destacar la 10a. plaça del David Planas i la 5a. posició en la classificació per equips conjuntament amb el Nil Figuerola,l'Eric López i el Martí Gelida.

En categoria Base3 el Rubén Pecellín va ser 6è a la general, 2n. a Terra i 1r. en potro amb arcs. El Edgar Angel va concloure en 19a. posició.

En categoria Base 4, l'Oriol García va ser 9è. a la classificació general individual.

Tots els gimnastes es prepararan durant les properes setmanes pel campionat de Catalunya que es celebrarà el 29 i 30 de Juny.

El diumenge 19 de maig va ser el torn de les gimnastes del Consell Comarcal que s'havien classificat per la Final Territorial 2019.

En categoria Infantil Femení B, l'equip composat per la Eva Viñuales, la Judith Cañete i la Kiara Tobar va finalitzar la competició en 4a. posició.

En categoria Benjamí Femení B, l'equip format per  la Cèlia Gonçalves, la Gina Peña, la Natalia Figueirido i la Nahia Miret van concloure en 7a. posició.

Amb aquesta Final es dóna per acabada la Temporada 2018-2019 en les categories del Jocs Escolars del Consell Comarcal.