El Patí Vilafranca guanya el partit més complicat de la temporada

Marc Vázquez controlant una bola al miga de la pistam en un pavelló ple de gom a gom. Raimon Mascaró

CP Manlleu 3 - CP Vilafranca 4

Aquest passat dissabte al vespre el Cafès Novell CP Vilafranca es desplaçava a la pista del CP Manlleu, un candidat ferm a l’ascens a Ok Lliga, el Patí arribava al partit amb molt a guanyar i poc a perdre, tota la gent que omplia la grada del municipal de Manlleu va gaudir d’un gran espectacle.

L’equip es presentava a Manlleu amb les baixes de Guillem Martí i del capità Lluis Ferrer per acumulació de targetes. Sobre el paper era un partit molt complicat.

L’encontre va començar amb un Manlleu abocat al atac, però una vegada més Miquel Quintana aturava totes les ocasions locals. En el minut 5 de partit Enric Martí va aprofitar un refús del porter local per fer el 0-1. En el minut 11 els arbitres van ensenyar blava al jugador local Marc Pujades, l’encarregat de fer el llançament va ser Xavi Aragonès el seu xut el va aturar Garcia. Amb inferioritat el CP Manlleu va aprofitar una ocasió i va ser Santi Teixidó qui va marcar el 1-1. Però ràpidament Enric Martí tornava a marcar en jugada personal i feia el 1-2. Un minut desprès els arbitres van assenyalar penal a l’àrea vilafranquina l’encarregat de fer el llançament i transformar-lo va ser Albert Bigas era l’empat a 2. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part.

A la represa Francesc Bargalló va ordenar canvi de porters i sota pals hi va estar David Arellano, com va sent costum aquests darrers partits de lliga. L’equip osonenc va sortir molt fort en aquesta segona part i el Patí molt ben tancat al darrera i sense cometre errors va evitar el gol local. En el minut 31 els arbitres van assenyalar penal a favor dels vilafranquins, l’encarregat de fer el llançament va ser Arnau Ribas però el seu xut el va aturar Garcia. En el minut 38 el Vilafranca va arribar a les 10 faltes, Santi Teixidó aprofitava la falta directa per fer el 2-3. I quan semblava que més complicat tenia el partit l’equip vilafranquí va aparèixer el jove jugador Pablo Torres per donar el tomb al marcador, ja que en dos minuts va marcar dos gols, el primer aprofitant un refús del porter a xut de Gabriel Villares, era l’empat a 3 i només sacar del mig de la pista, Torres roba la bola i es presenta sol davant Garcia i li marca el 3-4. El Patí encara podria haver marcat un gol més amb una ocasió de falta directa de Xavi Aragonès a manca de tres minuts per acabar el partit, però un encertat Garcia ho va evitar.

El resultat ja no es va moure i els vilafranquins s’emportaven els tres punts de terres osonenques. La setmana vinent el Cafès Novell tanca la temporada a casa rebent el CH Palafrugell, a manca d’una jornada per acabar la temporada es el líder.

Des de el Club es fa una crida a tots els socis, aficionats, noies i nois de la base a venir a veure l’últim partit de la lliga a casa per tancar la temporada amb una victòria.

CP VILAFRANCA: Quintana, Ribas, Aragonès i Villares -cinc inicial- Torres, E. Martí,  Vázquez i Arellano

CP Manlleu: Garcia, Biga, Navarro, R.Pujadas i Teixidó- cinc inicial- P. Pujadas, Pradell, Molas i Molst

El juvenil A, subcampió de la Copa Catalana

L’equip del juvenil A del Patí Vilafranca, disputava aquest cap de setmana la Final Four de la Copa Catalana. A les semifinals els vilafranquins s’imposaven al Sant Feliu per a 2 a 4, però la final la van perdre a la pròrroga per un ajustat 4 a 5 davant el Montbui, que havia guanyat a l’altre semifinal al CP Voltregà. Des d’aquí felicitar la bona temporada del Juvenil A