Hoquei patins

El Patí Vilafranca tanca la temporada 18/19

Miquel QUintana va tenir una gran actuació en el seu últim partit. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 2 - CH Palafrugell 4

El Cafès Novell Patí Vilafranca Capital del Vi, va tancar la temporada aquest dissabte amb l'últim partit de la temporada davant el Palafrugell.

El partit va començar molt travat, ja que el Palafrugell venia a guanyar a Vilafranca perquè li anava l’ascens, i el Vilafranca no volia perdre en l’últim partit de lliga. Però les coses van començar malament pel Patí, ja que una penjada de bola a l’interior de l’àrea, va tocar a la cama d’un jugador vilafranquí, i la bola va entrar en una jugada d’autèntica mala sort quan s’havien jugat 5 minuts de partit. Però un minut i mig després una gran jugada individual de Gabriel Villares, va establir l’empat. Els dos equips jugaven fort, cap volia perdre, però el Palafrugell es va tornar a avançar a l’equador d’aquesta primera part. El Vilafranca tenia clares ocasions amb arribades a la porteria de l’Empordà, amb jugades interessants de Xavi Aragonès i Enric Martí, però el gol de l’empat a dos, el va fer aquest últim aprofitant un rebuig a l’interior de l’àrea, on va aixecar i picar la bola. Quedaven quatre minuts per arribar al descans, i el Palafrugell, a manca d’un minut va tornar-se a avançar i es va arribar al descans amb el 2 a 3.

A la represa, va ser un joc igualat i interessat per l’aficionat, amb anades i vingudes a una porteria i a un altra. Cap dels dos equips volia cedir i buscàven el gol, uns per empatar i els altres per està tranquils, però els àrbitres van xiular un seguit de faltes al Patí, el qual va arribar a les deu faltes, la corresponent falta directa favorable al Palafrugell, la va anotar Ferran Garcia, posant el 2 a 4 a manca de tres minuts per l’acabament. Quan quedaven segons, els àrbitres van xiular una falta a Marc Vázquez que la van sancionar amb targeta blava, la corresponent falta directa favorable al Palafrugell la va aturar el porter David Arellano, i sense temps per res més, es va acabar el partit i la temporada 18/19.

Al final del partit el Palafrugell va celebrar el seu ascens, i el Vilafranca va acomiadar els jugadors i tècnics que enguany deixaran la disciplina del Patí. Així es va fer un petit homenatge a Miquel Quintana, Marc Vázquez, Lluis Ferrer i al jove jugador Guillem Martí que marxa cedit a un altra club, per tornar aviat. A més també es va retre el petit homenatge als tècnics que pleguen, Francesc Bargalló, Roger Juncosa i Cesc Roca.

CP VILAFRANCA: Quintana, Ribas, Ferrer, Villares i Aragonès –cinc inicial – Torres, G. Martí, Vázquez, E. Martí i Arellano

CH PALAFRUGELL: Luzón, Vives, Ramon, Garcia i Aldrich –cinc inicial- Carles, Ribot i Ruiz