Rugbi

El Rugbi Nova Olivella tanca la temporada

Rafa Linares Olivella 09-07-2019 9:42 Lectures 420
El Rugbi Nova Olivella tanca la temporada. Eix

El Rugbi Nova Olivella tanca la temporada. Eix

El passat dimecres les categories superiors (de Sub.14 a sènior), tancaven la temporada amb un tercer temps, com va passar amb l´escola dues setmanes abans, coincidint amb la finalització del curs escolar.

Nois de totes les categories del Rugbi Nova Olivella es reunien al Camp Municipal d’Esports d’Olivella, per passar una bona estona en família i tancar la temporada 2018-19, amb un present (pilota de rugbi) del club als seus jugadors, com agraïment a la temporada tant difícil, que han tingut.

Una temporada que ha estat molt complicada, amb pocs efectius en les diferents categories, on la majoria dels nois han estat cedits al Sel Vilanova (com, Leire Lorencés Sub.14; Axel Linares, Manel Valdés, Ismael Sánchez i Andrés León, del Sub.16) i RC. Sitges (com, James Land, al Sub.18), per poder jugar la lliga de rugbi 15 i la de rugbi 7.

Amb aquesta formula els jugadors del Nova no han deixat de jugar. Aprofitem per agrair a aquests dos clubs el seu suport. La falta de jugadors ha fet que no s’hagi pogut fer equip ni per fer amistosos a Olivella, ni per jugar el tour de rugbi platja 2019.

Els responsables de les categories, Stephen Land i Rafael Linares es reuniran per trobar la formula que pugui tirar això endavant la propera temporada.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres