Jornada agredolça pel CB Samà

El passat cap de setmana es va celebrar la jornada d’amistosos dels dos sèniors al pavelló Isaac Gálvez: el del sènior femení i el sènior masculí

Imatge d'arxiu

Les jugadores de Rubén Tenor van aconseguir la segona victòria consecutiva en els dos partits d’amistosos jugats en la pretemporada. El Samà va tafurejar contra el SR Lima-Horta, un equip de segona catalana posicionat a una categoria menys que el sènior femení. L’equip visitant va començar els primers minuts del partit amb molta força i va donar la talla, però el local va ser completament superior en els rebots ofensius i defensius. A partir de la segona part, les jugadores vilanovines van mostrar-se més agressives respecte l’inici de partit, de mica en mica van augmentar l’agressivitat en defensa i van controlar el joc interior, la qual cosa va facilitar molt més el partit per endur-se la victòria de 69 a 48 punts.

L’equip masculí va obtenir la primera derrota en la pretemporada. Els jugadors de Joan Pozo van perdre 71 a 73 punts contra el Monjos BC, en un partit on el Samà va estar dominant gairebé els quatre quarts del matx. L’amistós va començar amb una bona part de l’equip local i es van emportar el quart. Durant el partit, el Samà va estar sempre per damunt el marcador, encara que al final del tercer quart el Monjos va donar un ensurt al local amb un intent de remuntada. Després d’una jugada tàctica fallida per part del Samà a escassos segons del final, l’equip visitant va superar els punts del local i es van emportar el partit.

La jornada d’amistosos ha donat una sapidesa agredolça, on el sènior femení va vèncer el partit mentre que el masculí no va poder, però les sensacions dels dos equips vilanovins van ser molt bones i es preveu una molt bona temporada.