Amb patiment es fan forts a casa

Amb el 0 a 0 al marcador Michel Justino errava un penal aturant el porter visitant al minut 40

Sitges-Suburense 2 – Ateneu Igualadí 0

Segon triomf del Sitges-Suburense al Municipal d’Aiguadolç, en aquest cas davant l’Ateneu Igualadí en un partit molt travat. Els sitgetans es van poder posar per davant amb el penal al minut 40 però el llançament de Michel Justino l’aturava el porter igualadí arribant al descans sense gols.

Va seguir la mateixa tònica per part del Sitges a la represa amb moltes dificultats per fer-se amb un joc continuista. Així com anaven transcorrent els minuts l’equip anava generant més perill amb les seves arribades. El gol es fabricava al minut 66 en una molt bona combinació en atac en que Marc Prat, que en la recta final va ser expulsat al veure la segona groga, no perdonava fent el 1-0, fins el temps d’afegit no arribava el segon de l’equip de casa, un magnífica sacada del porter Javi Dorado deixa tot sol a Carlos Guerrero que regatejant al porter feia el 2- 0. Final jugant en inferioritat des de el minut 67 al veure la segona groga Marc Prat.

Sitges-Suburense: Javi Dorado, Rafa, Guerrero, Marc Martínez, (Xavi Rodríguez) Michel, (Bruno)  Jorge, Gerard, (Carlos Cantos) Jano, (Viñola) Raul Peiró (Guillermo) Carlos Guerrero i Marc Prat.

Ara toca l’Òdena al seu camp, l’equip es desplaça   al camp de l’Òdena en partit que es juga aquest dissabte al punt de les 17 hores, l’equip de l’Anoia és sisè a la taula amb 6 punts.