Sumen els tres punts al darrer sospir

Amb aquest triomf l’equip sitgetà ja és segon amb 11 punts

Plantilla de l'UE Sitges. Eix

UE Sitges 2 – Can Buxeres 1

El Sitges suma la tercera victòria davant el Can Buxeres en un partit que es posava molt complicat i al que un gol salvador de Morillas en temps d’afegit donava un triomf més que treballat pels sitgetans.

Jugant uns molt bons minuts del primer temps amb alguna arribades que altres, com la que gaudia Dídac en una bona triangulació d’atac el seu remat el refusava el porter al minut 27, es va arribar al 40 en el que un passi a l’espai de Dídac guanyava l’esquena als defensors que amb la sortida del porter de volea la rifava rematant a gol en un moment d’aquets anomenats psicològics, el 1-0.

L’equip però encarrilava un molt bon inici de la segona meitat, després és cert que els d’Hospitalet  van saber pressionar i de que manera causant unes magnífiques sensacions tot i ser el colista, un penal justet amb gol de Lluís Miguel donava l’empat a un Can Buxeres aconseguint el que portaven minuts buscant, però que el porter local Lucas Caje havia anul·lat amb dos molt bones aturades instants abans.

Un cop més el fons d’armari tornava a resoldre un partit que s’havia posat molt complicat a casa, la sortida d’Alex Morillas, així com Laguna i Jaume Jordi donava frescor a un Sitges un xic descol·locat, uns moviments fets des de la banqueta clau en el desenllaç final ja que el passi de Laguna, magistral, va servir perquè es fabriqués un gol que val més de tres punts.

UE Sitges: Lucas Caje, Manu, Cubedo, Sacris (Laguna 80) Dídac, Doblas, (Alex Morillas 72) Marti, (Jaume Jordi 80) Geri, Edgard, Over i Cardiel.

L’equip es desplaça aquest diumenge al camp de la Unificació Bellvitge, 8è a la taula amb 8 punts, conjunt que no sap que és guanyar a casa, dels dos partits disputats derrota amb l’Olivella i empat amb l’Espluguenc, l’hora d’inici les 12 hores.