Victòria en el partit d'estrena de la temporada oficial al Pins Vens

Cròniques dels partits dels equips del CB Sitges del cap de setmana

CEB Navarcles     48

F.Albaladejo 14, H.Baiz 5, J.Bustos 7, O.Camprubi 15, R.Granados 7, N.Guillen 14, J.Mateo 7, M.Perez 8, A.Ruiz 2, V.Siriaco 2, A.Miguelsanz 4, P.Cabezas 5.

Entrenador: Baltà i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  26-11   19-16    19-11    26-10

Partit d'estrena de la temporada oficial al Pins Vens. Després d'una primera jornada amb victòria al pavelló de l'Olesa, visitava la pista sitgetana el Navarcles, que també havia debutat amb victòria.

Sortida molt intensa de l'equip sitgetà al que l'equip del Bages no sabia aturar de cap manera. 5 triples en aquest primer quart (3 de Noel, 1 d'Oriol i 1 de Mauro) completaven un molt bon avantatge d'inici (26-11). Un segon quart una mica més igualat feia arribar al descans amb un avantatge local de 18 punts.

A la sortida del vestidor, l'equip de Baltà Molina va mantenir la intensitat, rematant el matx amb un darrer quart en el qual l'equip groc, ja va tirar la tovallola.

Bona rotació, amb participació i anotació de tots els jugadors, que col·loca a l'equip sitgetà líder del grup 3er.
Destacar la col·laboració del sub21 Angel Miguelsanz i del júnior A Pau Cabezas.

Dissabte vinent, dia 12 a les 17:45 hores, visita a la difícil pista del CE Gelida.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “B”    89
Serra S.E. Casal Vilafranca negre  46

Trinchan, Miguelsanz 11, Nogales 13, Romero 9, Villar, Sánchez 6, Marcet, Piñero 36, Porras 7, Vicente 5, Almirall i Vellet 2.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials:   18-18   31-12   19-8   21-8

El sènior B encadena la segona victòria en un partit que va començar d’allò més igualat. Una molt bona sortida donava un primer avantatge als del Garraf, 14-5, però després d’un temps mort, els vilafranquins reaccionaven un aconseguien posar-se per davant en el marcador. El Sitges, però, aconseguiria empatar el partit al final del primer període 18-18. Al segon quart, el major esforç defensiu i els 16 punts anotats per Piñero, que acabaria el partit anotant 36 punts (9 triples), propulsaven un Bàsquet Sitges que arribaria al descans amb un avantatge de dinou punts, 49-30.

Després del descans els sitgetans no van afluixar en cap moment i els visitants es veien molts cops obligats a enviar els locals a la línia de tirs lliures, mentre continuava el festival anotador de Piñero.

Destacar la col·laboració del sub21 Angel Miguelsanz. Al final doncs, victòria del Sitges, 89-46.

El proper diumenge dia 13 a les 12:30 hores desplaçament a la pista del AE MVP Cervelló.

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

A.E. Minguella Drivim “A”   66
Bàsquet Sitges     41

M Anoro 3, M.Emde 2, I.Garcia 3, A.Ibañez, M.Lligoña, F.Merino 4, A,Miguelsanz, M.Mila 8, P.Motjer 5, Y.Pedroso 14, N.Simon, A.Polo 2.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials:   16-5   22-13   12-12   16-11

Partit fluix, cal millorar. Ànims podem.
Destacar la col·laboració del Junior B Aaron Polo

El proper diumenge dia 13 a les 19:30 hores desplaçament a la pista del Bàsquet Nou Barris.

C.C. Junior masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “A”    64
C.B. Sant Andreu negre    36

B.Andres 9, D.Arjona 6, N.Bellmonte 6, A.Bielsa 3, M.Bielsa 2, P.Cabezas 20, M.Gosalvez 6, D.Hurtado 7, P.Masana, H.Mata, A.Valera 5.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials:   22-7   8-17   19-3   15-9

Nova victòria del Júnior davant un Sant Andreu que li ho va posar difícil durant els dos primers quarts.
En el tercer quart el Júnior del Bàsquet Sitges amb una defensa en zona va fer possible un parcial de 19-3, gràcies a la direcció dels bases Alex i Marçal, i l’encert anotador de Pau Cabezas, amb quatre triples.

El proper dissabte dia 12 a les 17:30 hores desplaçament a la pista del Bàsquet Piera.

C.T. Junior masculí – nivell C – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “B”    70
Bàsquet Samà Vilanova-JMC   24

S.Alsina 12, M.Bernat 6, J.Bordonau 6, F.Javillonar 6, E.Lopez, L.Mayoral 5, O.Miro 10, M.Nieto, J.Plotnikou 2, A.Polo 4, F.Sanchez 2, E.Santervas 6, K.Ayouna 11.

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Parcials:   11-6   17-4  22-4   20-10

Molt bon partit el realitzat pels sitgetans. A Continuar treballant. Ànims.
Destacar la col·laboració del Cadet A  Karim Ayouna.

El proper diumenge dia 13 a les 10:45 hores desplaçament a la pista del Club Nou Bàsquet Vilanova-AKO

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”    51
C.E. Gelida      71

El proper dissabte dia 12 a les 16:00 hores desplaçament a la pista del Bàsquet Piera “A”.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 12

Bàsquet Sitges “B”    67
Bàsquet Piera “B”     36

El proper diumenge dia 13 a les 9:00 hores desplaçament a la pista del Bàsquet Molins Lima.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    45
C.B.- Gavà 06     40

El proper dissabte dia 12 a les 12:30 hores desplaçament a la pista del C.B. Sant Just.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 07

Bàsquet Sitges “B”    54
Ferroli Bàsquet Ribes “B”   42

El proper dissabte dia 12 a les 11:00 hores desplaçament a la pista del A.E. L’Esquitx St. Sadurni.