Rugbi

Victòria dels infantils

SEL Vilanova Vilanova i la Geltrú 09-10-2019 12:39 Lectures 276
Cruc - SEL Vilanova S14. Toni Bové

Cruc - SEL Vilanova S14. Toni Bové

L’inici de la temporada de rugby per al SELVNG va tenir lloc al Baix Llobregat, concretament a Castelldefels, on els tres equips de les categories de formació van desplaçar-se per encarar els seus primers compromisos de lliga. Amb el nou format auspiciat per la FCR, el rival per als tres era el mateix: el CRUC.

Foren els s14 els primers en saltar a la gespa de les noves instal·lacions del Pi Tort, a tocar del Canal Olímpic i la UPC. Els primers minuts no van ser gaire positius per als joves vilanovins: mancats de concentració en alguns casos i sense acabar de trobar el seu espai davant d’un Castelldefels que va aprofitar les seves oportunitats i que aviat es va posar per davant en el marcador. Al segon temps, el XV vilanoví va ressituar-se i va aconseguir dos assajos que van arribar tard per poder capgirar el marcador (36-10). Partit ben diferent el dels infantils, els S16, que van començar fort i marcant territori, jugant en terreny contrari i arrancant un assaig als quatre minuts de joc; els set punts van calmar l’ansietat dels vilanovins, que van jugar d’una manera força ordenada i van anar sumant punts fins el 5 a 43 final.

El darrer equip en estrenar la gespa del Pi Tort va ser el S18, que van tenir un inini més semblant al de s14: els locals aconseguien un assaig als tres minuts de joc, i tot i unes forces relativament igualades, va fer que els locals guanyessin confiança i, en els darrers minuts del primer temps, encadenessin tres assajos gràcies a l’expulsió temporal d’un jugador vilanoví. Després del descans, però, les forces van estar més igualades i els de blau cel no van donar el seu braç a tòrcer, aconseguint un meritori assaig. La propera cita col·lectiva serà dissabte vinent, a sant Cugat del Vallès.

Àlbum d'imatges del S14

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré