Rugbi

Debut amb victòria del sènior

Diumenge el sènior debutava a casa contra el Tordera. Toni Bové

Intens cap de setmana el protagonitzat pel club. Totes les categories en marxa, com a locals o com a visitants. L’Escola va ser la primera en saltar a la gespa, dissabte, a l’Annex, i com a amfitriona de la primera trobada d’Escoles amb FC Barcelona, Spartans de Granollers, Químic ER i UE Santboiana. Amb cinc partits disputats els S10 i quatre els S12, les sensacions generals foren molt bones: els primers van protagonitzar un "crescendo" de joc, resultats i ensamblament de l'equip, mentre que els segons van mostrar una bona tònica i combatitivitat. Molt bona jornada, amb més de dos-cents cinquanta jugadors de rugbi a l'Annex!

Les categories de formació van desplaçar-se en bloc a sant Cugat per afrontar el Club local, que en dos dels tres casos va proclamar-se campió de Catalunya l’any passat. En tots tres partits la superioritat dels locals fou manifesta, tot i l’esforç i l’entrega dels jugadors de blau cel, i la ferma voluntat de no donar el braç a tòrcer en unes condicions realment adverses.

Diumenge el sènior debutava a casa, després d’una primera jornada de descans. El rival, el Tordera, va sortir entonat i durant els primers minuts va saber aturar la pressió vilanovina sobre la seva zona de marca i avançar-se en el marcador. A partir, però, del segon assaig local, el matx es va convertir gairebé en un monòleg on els de blau cel s’imposaren 72 a 10.