Bàsquet

L'IMA disputa el seu primer partit a preferent com a local

Els nois de l'infantil masculí del Samà segueixen creixent a Preferent

CB Samà Vilanova i la Geltrú 17-10-2019 11:50 Lectures 432
Plantilla de l’infantil masculí A del Bàsquet Samà. Eix

Plantilla de l’infantil masculí A del Bàsquet Samà. Eix

L’infantil masculí A del Bàsquet Samà, començava la temporada a casa desprès de disputar els tres primers partits lluny de Vilanova. En aquest debut al Pavelló Isaac Gálvez, ens visitava el SESE, un equip que com la gran majoria d’equips del Grup 02 de Preferent, es mostrava superior físicament a l’equip de la Capital de la Comarca del Garraf.

El partit començava de forma molt intensa per part dels dos equips, i amb equilibri al marcador i s’arribava a la fi d’aquest Quart inicial amb una lleu avantatge per l’equip local. A l’inici del segon Quart, el SESE començava a imposar la seva llei i marxava al descans amb 8 punts d’avantatge al marcador.

A la represa, l’equip entrenat per Xavi Canales i Marc Vilargonter no sortia de la mateixa forma que ho va fer a l’inici del partit, i ho feia de forma molt innocent, cometen errors que en mon del tennis es coneixen com NO FORÇATS.

D’aquesta manera el SESE marxava al marcador fins els 20 punts, però l’equip vilanoví no donava el partit per perdut i lluitava fins al final on l’electrònic reflectia el definitiu 66-80.

Xavi Canales
Entrenador IMA

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres