El Digitècnic obté un punt important a La Corunya en el debut a OK Lliga Plata

HC Liceo B - CP Vilafranca. Eix

HC Liceo B 2 - CP Vilafranca 2

El Digitèttecnic CP Vilafranca Capital del Vi, va treure un punt d’or de la seva visita a la Corunya. I és que els jugadors vilafranquins van remuntar un 2 a 0 en contra, fins a empatar-lo en l’últim minut de partit, a més si el partit hagués durat un parell de minuts més els punts haguessin vingut a Vilafranca, però no hi va ser a temps, i Liceo i Patí es van repartir els punts.

El partit va començar amb els dos equips que van veure-les venir, per intentar no encaixar cap gol d’inici, però poc a poc el Patí, va començar a intensificar el ritme i les ocasions començaven arribar, amb bons xuts de mitja distancia i jugades ben trenades pels de la Capital del Vi. Però la sort no va voler acompanyar al Vilafranca, i en el minut deu de partit, una bola que no portava perill, va rebotar fent un estrany a la tanca de darrera la porteria, aquesta es va elevar per sobre la porteria de David Arellano, que no va veure la bola, i aquesta es va escolar a la porteria vilafranquina, per autèntica mala sort. Però el Digittecnic, no va abaixar els braços, i va continuar tenint accions de perill. El Liceo veient que el Patí s’acostava amb més perillositat, va treure a pista, el jove argentí Nahuel Castro, que li va donar rapidesa i verticalitat, i el mateix jugador, va fer el segon gol liceista, amb un xut des de la frontal. Amb el 2 a 0 les coses es posaven malament pels penedesencs, però la seva insistència va tenir recompensa a manca d’un minut i mig per arribar el descans, on Enric Martí, va enviar la bola al fons de la porteria del Liceo d’un fort xut des de dins l’àrea. El gol donava més tranquil•litat al Digittecnic que amb aquest resultat de 2 a 1, arribava al descans.

A la represa, el Patí no volia deixar escapar els punts i va sortir a “mossegar”, amb un joc més intens i vertical, amb múltiples ocasions, on s’ha de destacar la gran actuació del porter local, amb aturades de molt de mèrit, als atacs vilafranquins. Aquests atacs, donen molt bones sensacions, ja que els penedesencs van saber generar moltes ocasions de gol, però la bola no volia entrar. Veient la insistència del Digittecnic, l’entrenador del Liceo, va seguir l’estratègia de la primera part, donant minuts al jugador Castro, però aquest cop no va tenir sort, i un encertat David Arellano, li aturava totes les seves boles. Els minuts s’anaven escurçant i cada cop quedava menys, el Patí va tenir una triple clara ocasió de gol, però el porter local la va aturar. Quan faltava un minut i mig, Sergi Punset, va ser valent i va treure el porter vilafranquí per jugar amb cinc jugadors, i una bona circulació de bola del Vilafranca, va donar la recompensa a un minut pel final quan el capità Joan Vázquez va fer l’empat a 2. En aquest moment, els corunyesos es van quedar amb tres jugadors per les protestes del porter suplent. El Vilafranca va jugar l’últim minut amb el 4 contra 3 a favor, i el va jugar molt i molt bé, llàstima que el xut d’Adrián Candamio, anés al pal de la porteria local. Sense temps per més, el partit es va acabar amb l’empat a 2, que tothom coincidia a dir que era un molt bon resultat tal i com es va haver de remuntar i en una pista difícil com la del pavelló d’Agra.

Ara el Patí jugarà el seu primer partit a casa d’aquesta OKlliga Plata, el proper dissabte 26 d’octubre a les 20:30h davant l’Oviedo Booling.