El Sitges manté la posició de líder amb tots els partits guanyats

S.E. Casal Vilafranca Blanc 76 - Bàsquet Sitges “A” 79

F.Albaladejo 27, H.Baiz, J.Bustos 10, O.Camprubi 9, R.Granados 14, N.Guillen, J.Mateo 9, M.Perez 2, A.Ruiz 3, V.Siriaco 5, A.Miguelsanz, P.Cabezas, F.Merino.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials:  16-14     25-17      21-21     14-27

Després de la victòria de la jornada anterior, el Bàsquet Sitges (4/0) s'enfrontava al complicat Casal Vilafranca (3/1) i a la temible pista dels vilafranquins.

Inici de partit complicat pels sitgetans, a causa de la contundència ofensiva dels locals. Tot i que el pavelló pressionava, el Sitges plantava cara, gràcies al rebot, i no deixava que el Casal Vilafranca marxes del marcador, 8 punts per sota a la mitja part.

A la sortida del vestidor, el conjunt sitgetà, intensificava la defensa i dominava el rebot; però no era suficient per ficar-se davant al marcador (62-52, 3r quart). A l'últim quart els blancs-i-verds, es posaven les piles en atac i apropaven distàncies. Quan faltava un minut pel final, el Sitges empatava a 73 i amb un triple d'en Fernando, a 30 segons; l'equip d'en Balta es col·locava 3 amunt. Ambos equips feien partir el final amb un duel de tirs lliures. On finalment el Bàsquet Sitges s'emportava la gran victòria (76-79).

El Sitges manté la posició de líder amb tots els partits guanyats. Cal destacar l'actuació d'en Fernando Albaladejo  amb 27 punts i 14 rebots.

Agrair la col·laboració del sub21 Angel Miguelsanz, Francesc Merino i del júnior A Pau Cabezas.

El dissabte vinent, dia 2 de novembre, a les 18:00 hores, al pavelló de Pins Vens; el Bàsquet Sitges "A" rep al C.B. Navàs "B".

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Collbaix Bàsquet OMS  42 - Bàsquet Sitges “B”  45

Trinchan 9, Nogales 4, Romero 8, Villar 11, Sánchez 8, Marcet, Piñero, Porras 5, Vicente, Almirall, Vellet.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials:  6-17   17-9    8-7   11-12

Victòria complicada en el desplaçament a Manresa. El Bàsquet Sitges es refà de la derrota de la setmana passada tot i disposar de només set jugadors. Els del Garraf iniciaven el partit d’una manera esplèndida i gràcies a una defensa zonal i un joc alegre i amb força encert aconseguien un primer avantatge important, 6-17. Al segon període semblava que la tònica havia de ser la mateixa però tres triples consecutius del Bàsquet OMS, 19-21, combinats amb un estancament en la circulació de la pilota sitgetana, feia entrar als locals al partit amb força. S’arribava al descansa amb un petit avantatge de tres punts, 23-26.

Al tercer període es va canviar la defensa que va passar a ser individual. El cansament dels jugadors es començava a notar i el joc no va ser gens brillant, plens de pèrdues de pilota, imprecisions i errades per part dels dos equips. S’iniciaven els últims deu minuts amb dos punts de marge, 31-33. Desastrós inici i parcial de 6-0. Els locals aconseguien capgirar el partit, 37-33 al minut 3. A partir d’aquí el Sitges tornava a la defensa zonal i a força de pica pedra i lluita, aconseguia avançar-se un altre cop a falta de dos minuts, 40-44. Els locals seguien apretant i aconseguien el 42-44 a falta d’un minut. Unes bones defenses finals i el poc encert en els tirs lliures, va donar la possibilitat als manresans d’empatar el partit en un últim llançament triple que no s’hagués hagut de produir.

El proper dissabte dia 2 de Novembre a Pins Vens, a les 16:00 hores contra el C.B. Vilatorrada “B”

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

C.B. Ciutat Vella   77 - Bàsquet Sitges  53

M Anoro 6, M.Emde 14, I.Garcia 2, A.Ibañez 4, M.Lligoña, F.Merino, A,Miguelsanz 12, M.Mila 2, P.Motjer 14, Y.Pedroso 9, N.Simon, F.Sanchez, L.Mayoral, K.Ayouna.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials:   13-10     24-12   22-17    18-14

Un bon inici del sitgetans, trobant amb relativa facilitat la cistella, a partir del segon quart el rival ha fet una sèrie de triples acabant amb un total de 11, fet que ha propiciat que marxessin en el marcador, amb una intensitat defensiva del barcelonins que ens ha costat molt anotar. Durant la segona part hem perdut masses pilotes, sumat a l´anotació exterior del rival a trencat el partit deixant-nos sense opció.

Agrair la col·laboració dels Juniors “B” F.Sanchez, L.Mayoral i Cadet A  K.Ayouna

El proper dissabte dia 2 de Novembre a Pins Vens, a les 12:00 hores contra el U.B. Mir “A”, de Montcada i Reixac.

C.C. Junior masculí – nivell A – fase previa – grup 01

C.B. La Merce  75   - Basquet Sitges “A”  77

B.Andres 4, D.Arjona 5, N.Bellmonte, A.Bielsa 11, M.Bielsa, P.Cabezas 12, M.Gosalvez 19, D.Hurtado 14, P.Masana 7, H.Mata 5, A.Valera.

Entrenador: Edu Piñero  Delegat: Xavier Masana

Parcials:     22-18    18-23      22-18    13-18

Gran victòria del Bàsquet Sitges al camp del C.B. La Mercè de Martorell, en que els dos equips arribaven a aquest partit amb les mateixes victòries i cap derrota (4-0).

El partit va se dur i intens durant els 40’ i amb pocs avantatges en el marcador per a tots dos equips. Un partit amb gran emoció fins al final, on dos tirs lliures de Adriá Bielsa va posar el marcador en 75-77 per al Sitges, faltant 8”. Una gran defensa va fer inútil que els jugadors de C.B. La Mercè poguessin llançar a cistella i almenys empatar el partit.

El Júnior sitgetà comanda la classificació amb 5-0, líder en solitari.

Aquest cap de setmana dissabte dia 2 de Novembre a les 19:30 hores, gran partit a Pins Vens contra el Bàsquet Sama Vilanova - JMB, amb només un partit perdut.

C.T. Junior masculí – nivell C – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “B”   45 - Clotet Suzuki Sant Boi   29

S.Alsina 2, M.Bernat 4, J.Bordonau 8, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral 4, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo, F.Sanchez 13, E.Santervas, K.Ayouna 14.

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Parcials :   12-3    14-3     8-15    11-8

Molt bon partit dels locals. Gran defensa durant els primers 20 minuts on només concedeixen 6 punts. Bon ritme i bona intensitat durant tot el partit i segona victòria a la butxaca.

Molts ànims al nostre jugador, Edgar, que s’ha lesionat durant el partit, que esperem una rapida recuperació.

Proper cap de setmana Descans i proper partit el diumenge dia 10 de Novembre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del BC Sant Joan Despí “1”.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”  58 - S.E. Casal Vilafranca Negre  37

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O. Camprubi      Delegat: A.Ibañez

Proper cap de setmana Descans i proper partit el diumenge dia 10 de Novembre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Cial Godó – C.B. Igualada “C”

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 12

Bàsquet Sitges “B”   43 - C.B. Viladecans Tellfy vermell  66

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Proper cap de setmana Descans i proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A” 62 - Iguana Group BBA 2006   67

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Proper cap de setmana Descans i proper partit el diumenge dia 10 de Novembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Santfeliuenc “B”

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 07

Bàsquet Sitges “B” 66 - C.B. Cubelles blau 43

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Proper cap de setmana Descans i proper partit el diumenge dia 10 de Novembre a les 19:45 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sama Vilanova - IMB

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”   21 - Chatterbox Idiomas BBA 2007  71

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric   Delegat : M.Granja

Proper cap de setmana Descans i proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.E.B. Pallejà

C.T. Mini masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A” 54 - BBA Castelldefels 2009  47

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde   Delegat : A.Molina

Proper cap de setmana Descans i proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Prat – Aigües del Prat 08

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”   17 - Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Blanc  67

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Proper cap de setmana Descans i proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca  31 - Basket Coras  43

B.Arrive 8, V.Carbonell, D.Granados, J.Luguera 5, G.Marcos, N.Midley 2, I.Perez 5, A.Pons, M.Prat 2, A.Rodriguez, B.Salvat 6, X.Santin 3.

Entrenador: H.Baiz     Delegat: Maria Munné

Parcials:   9-12    10-8      9-9    3-14

Partit ajustat on els dos equips van mantenir una defensa intensa i poc acer en tir exterior. La diferencia entre marcadors no es va distanciar fins que al últim quart el Basket Coras va tenir mes encert i mes organització ofensiva.
Hem de seguir treballant i augment la intensitat a pista, per fer front a la resta de partits.

El proper dissabte dia 2 de novembre a les 17:00 hores, desplaçament a la pista del Club Nou Bàsquet Vilanova - AKO

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Basquet Sitges  59 - U.E. Claret “A” 48

A.Albiol, E.Camprubi 6, B.Flores, A.Gonzalez 3, M.Granja 6, O.Gutierrez 6, M.Herrero 9, A.Jornet, C.Miro, M.Muntada 10, L.Nogal, M.Reigosa 5, V.Rial 7, L.Velasco 7.

Entrenador: I.Vicente   Delegat: E.Aldehuela

Parcials:  11-16    20-6     22-9   6-17

Les juniors rebien a casa al Claret, que venia de perdre tres partits però molt ajustats.

El partit començava amb avantatge de les barcelonines, amb un joc molt travat per part dels dos equips, moltes faltes que feia que és llancessin molts tirs lliures (11-16).

Però el segon període les sitgetanes es posaven el mono de treball, i no deixaven anotar, fent una molt bona defensa entre tot l'equip. Això més l'encert des de la línia de tres punts (9 en tot l'encontre) provocava que a poc a poc l'avantatge arribes als 22 punts, al finalitzar el tercer període (53-31). Llàstima que la relaxació de l'últim quart amargués una mica la resta de la fina ben feta. Les del Claret guanyaven aquest quart període 6-17.

El proper dissabte dia 2 de novembre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Draft Gramenet Groc

C.T. Cadet femení promoció – nivell A – primera fase – grup 01

BF Viladecans “B”   109 - Bàsquet Sitges   48

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

Proper cap de setmana Descans i proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Barça CBS Blau.

C.T. Infantil femení promoció – nivell C – primera fase – grup 02

A.E. L’Esquitx St. Sadurní   77 - Bàsquet Sitges   61

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

Proper cap de setmana Descans i proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Esport Base del Papiol.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

Femení Castelldefels 2008  47 - Bàsquet Sitges   75

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

Proper cap de setmana Descans i proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.E. Xamba Vilafranca.

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui.

Entrenador: O.Gutierrez       Delegat: B.Arrive

Jornada de descans

Proper cap de setmana descans i proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Castellbisbal