La primera derrota del SFA

CB Samà SFA - CE Sant Nicolau. Dani Ximenes

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA cau per primera vegada en la lliga davant el C.E. Sant Nicolau A al pavelló Isaac Gálvez per 49 a 58 punts.

Les jugadores del Sènior femení van endur-se la primera derrota després de quatre victòries consecutives en la competició. El partit no va anar massa bé encaminat per a les vilanovines, les quals no van atacar clarament a les visitants i no van saber-se enganxar al partit per poder guanyar-lo. Amb el físic i l’alçada de les visitants, aquestes van poder fer molt mal en l’atac. A més, la presència d’una jugadora veterana va empitjorar més el partit des de l’inici.

La primera part (30-28) va estar dominada per les jugadores de Rubén Tenor, les quals van llençar tirs de tres, però no va ser una part de glòria, ja que les locals tenien molts problemes en l’atac. La segona part, amb el joc físic del Sant Nicolau van embrutar molt el joc en atac del SFA i a l’hora de defensar, les visitants es feien molt grans i no permetien atacar amb facilitat la seva cistella a les locals.

Finalment, les visitants van estar arribant al camp contrari gràcies als rebots ofensius i els tirs de mitja distància, els quals van allargar el marcador. Aquesta derrota ha esdevingut la baixada d’una posició del SFA en la classificació de la lliga, quedant-se així per sota del TGN Bàsquet, però amb els mateixos punts.

El diumenge 3 de novembre, a les 12.15 hores, el Samà jugarà contra la UE Sant Cugat Negre al Pavelló Municipal de Sant Cugat.

Bona intensitat, error decisius

L’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA va perdre contra el Club Natació Terrassa A per 59 a 66 davant els aficionats vilanovins.

La primera part va començar molt bé per part dels locals (38-34), on es va palpitar l’esperança de poder guanyar als visitants en el pavelló Isaac Gálvez. El primer període (24-18) se’l va endur el SMA gràcies a la gran exhibició dels jugadors de Joan Pozo, els quals van començar el quart guanyant-lo i van patir una estona estant darrere el marcador, però en els darrers minuts l’atac només va ser vilanoví.

El segon període (14-16) el va perdre el Sènior masculí, però la part no. Van començar guanyant, però la falta d’intensitat i la passivitat davant els jugadors de Terrassa va fer que aquests s’avancessin en el marcador i s’apropessin als locals amb un seguit de tirs lliures i un triple. A partir de la segona part (59-66), el partit va anar cap avall.

El tercer període (09-20) va ser terrassenc, encara que el SMA va penetrar la defensa amb diversos atacs per donar esperances. Finalment, l’últim període va ser calcat tàcticament al tercer, però el van empatar (12-12). El gran partit dels locals en el treball i la intensitat va fer que el matx es decidís en petits detalls erronis del Samà. Destacar els 19 punts del jugador de la casa, Guillem Andreu. Després de la cinquena jornada, el SMA es posiciona penúltim en la classificació de la lliga, empatat a 5 punts amb el Ribes.

El diumenge 3 de novembre, a les 18.30 hores, el SMA s’enfrontarà contra el co-líder de la lliga, el Clotet Suzuki Sant Boi A, a casa dels santboians.