Victòria contundent del sènior masculí a casa contra el Navàs

Cròniques dels partits del cap de setmana dels equips del Club Bàsquet Sitges

Bàsquet Sitges “A”    81 - C.B. Navàs "B"     49

F.Albaladejo 17, H.Baiz 1, J.Bustos 7, O.Camprubi 12, R.Granados 10, N.Guillen 7, J.Mateo 2, M.Perez 10, A.Ruiz 2, V.Siriaco, A.Miguelsanz 13, P.Cabezas, F.Merino.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :   19-19        18-13    26-9     18-8

Després de la soferta victòria a pista del Casal Vilafranca en la darrera jornada, el CB Navàs B visitava aquest dissabte la pista del pavelló de Pins Vens amb un balanç de 2/3 molt enganyós, ja que els 3 partits perduts eren per marges força ajustats, tractant-se doncs, d’un equip molt seriós,  i així ho van demostrar des del primer segon de partit.

Parcial d'inicial de 2-10 que feia que al minut 4, el tècnic sitgetà demanés un temps mort per posar ordre i pausa a un mal començament de partit. A poc a poc s'equilibrava el marcador que acabava a un empat a 19 al final del primer quart. El segon s'iniciava amb millor actitud de l'equip local, però un pèssim encert des de la línia de tir lliure, només permetia arribar al descans amb un petit avantatge de 5 punts (37-32).

Res a veure l'arrencada del tercer parcial, més intensitat i velocitat, feia carregar-se aviat de faltes a l'equip bagenc que junt les tècniques a la banqueta visitant, els feia entrar en bonus molt ràpid. I ara sí, amb un bon percentatge des de la línia d'un punt, els sitgetans disparaven l'avantatge fins als 22 punts del final del 3er. (63-41). Dinàmica que es mantenia en el darrer quart, assolint un marcador final de 81-49, que no reflecteix per això, l'equilibri a pista que es va produir en els primers 20 minuts.

Aquesta victòria, l'equip del CB Sitges va voler dedicar-la al directiu del Club Jordi Sant, a qui desitgem una bona i rapida recuperació.

Remarcar els bons minuts de joc i l'aportació en anotació i rebots del sub21 sitgetà Àngel Miguelsanz.

Treball, concentració i intensitat, aspectes bàsics per mantenir aquesta dinàmica de resultats.

El dissabte vinent, dia 9 de novembre, a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Cardona.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges “B”  61 - C.B. Vilatorrada “B”  64

Trinchan 6, Nogales 21, Romero 10, Villar, Sánchez 10, Marcet 2, Piñero, Porras 4, Vicente, Almirall 4, Vellet, Martí i Pol 2.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  15-12    13-13    14-23     19-16

Un Sitges amb baixes destacades no pot aconseguir la victòria a casa davant del Vilatorrada B.

Tot i fer un bon inici de partit, a partir del segon període la intensitat ja va començar a minvar. Tot i això s’arribava al descans amb un petit avantatge de tres punts, 28-25.

Un parcial en contra de 0-12 a l’inici del tercer temps condemnava a un Sitges massa permissiu i espès en l’aspecte ofensiu. Tot i arribar a perdre de deu punts, 30-40, els del Garraf no van deixar de treballar i aconseguien empatar el partit a falta de dos minuts per acaba, 58-58. El desenllaç del joc portava al Bàsquet Sitges a perdre d’un punt a falta de pocs segons, 61-62. Un llançament forçat que no va entrar i els posteriors tirs lliures visitants van deixar el resultat final de 61-64.

El dissabte vinent, dia 9 de novembre, a les 18:15 hores, desplaçament a la pista del Vilanova del Camí B.C. Endavant.

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Bàsquet Sitges  63 - U.B. Mir “A”  62

M Anoro, M.Emde 10, I.Garcia, A.Ibañez 1, M.Lligoña, F.Merino, A,Miguelsanz 18, M.Mila 4, P.Motjer 7, Y.Pedroso 7, N.Simon, F.Sanchez 6, L.Mayoral, K.Ayouna 6.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials : 21-15    15-19    7-10      20-18

Partit molt igualat des de l’inici, amb una primer quart d’anotació alta, 2º i 3er quart amb molts errors dels dos equips i amb una efectivitat molt baixa, arribant a l’inici de l’últim quart amb +2, s’ha realitzat un bon joc amb transicions ràpides el que ha augmentat l’anotació considerablement, a falta de 28 seg, +1 i possessió per al rival s’ha aconseguit robar una pilota a falta de 10 seg., encara fallant els 2 tirs lliures s’ha sabut aprofitar el factor de no bonus per a evitar una cistella del rival en els últims instants i s’ha aconseguit una victòria importantíssima per a continuar creixent en el joc col·lectiu.

Agrair la col·laboració dels Juniors “B” F.Sanchez, L.Mayoral i Cadet A  K.Ayouna.

El diumenge vinent, dia 10 de novembre, a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. La Mercè.

C.C. Junior masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”    62 - Bàsquet Sama Vilanova – JMB   64

B.Andres 12, D.Arjona, N.Bellmonte 9, A.Bielsa 3, M.Bielsa, P.Cabezas, M.Gosalvez 6, D.Hurtado 17, P.Masana 4, H.Mata 4, A.Valera 7.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :  20-12     16-15    12-23    14-14

Aquesta setmana ha set la creu. Si la setmana passada el Bàsquet Sitges es va emportar la victòria a Martorell, aquesta setmana va perdre la imbatibilitat contra El Samà Vilanova.

Un partit que va començar dominant el Júnior del Sitges durant els dos primers quarts.

Però els partits duren 40’ i els últims 20’ ho van passar a dominar el Samà. El Sitges va deixar de defensar i això es va notar també en atac que van haver moltes imprecisions.

Donar les gràcies a l’afició per el seu recolzament durant tot el partit.

El dissabte vinent, dia 9 de novembre, a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal.

C.T. Junior masculí – nivell C – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “B”

S.Alsina, M.Bernat, J.Bordonau, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna.

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Jornada de Descans

El proper partit el diumenge dia 10 de Novembre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del BC Sant Joan Despí “1”.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

El proper partit el diumenge dia 10 de Novembre a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Cial Godó – C.B. Igualada “C”

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 12

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

El proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A – primera fase – grup 04

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

El proper partit el diumenge dia 10 de Novembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Santfeliuenc “B”

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 07

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

El proper partit el diumenge dia 10 de Novembre a les 19:45 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sama Vilanova - IMB

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 01

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

El proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.E.B. Pallejà

C.T. Mini masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 04

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

El proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Prat – Aigües del Prat 08

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 01

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

El proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del Clotet Suzuki Sant Boi.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Club Nou Bàsquet Vilanova – AKO  52 - Bàsquet Sitges – La Oca    69

B.Arrive 12, V.Carbonell 4, D.Granados 2, J.Luguera 2, G.Marcos 2, N.Midley, I.Perez 12, A.Pons 10, M.Prat 4, A.Rodriguez 5, B.Salvat 10, X.Santin 6.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Parcials :   9-13        12-19    12-17     19-20

Les sitgetanes es van mostrar superiors el tot el derbi. Si bé es van despistar en alguns moments, amb treball d'equip van guanyar còmodament el partit.

El proper dissabte dia 9 de novembre a les 12:15 hores, a Pins Vens contra C.B. Coll.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Bàsquet Draft Gramenet Groc  45 - Basquet Sitges    41

A.Albiol 7, E.Camprubi, B.Flores, A.Gonzalez 2, M.Granja 10, O.Gutierrez 6, M.Herrero 6, A.Jornet, C.Miro 6, M.Muntada, L.Nogal 4, M.Reigosa, V.Rial, L.Velasco.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Parcials :  8-7        6-14    19-12     12-8

Les sitgetanes es desplaçaven a Santa Coloma, un equip que encara no s'havia estrenat amb victòria aquesta temporada. Des de l'inici les nostres noies no es trobaven còmodes al partit. Costava molt anotar i l'atac de les locals anava agafant confiança. La segona part començava totalment diferent. A poc a poc s'apropaven al marcador i agafaven un avantatge de 10 punts. Un miratge que ha durat poca estona. Les de Santa Coloma han tornat a remuntar i hi han agafat una avantatge de pocs punts que ja no es reduiria.

El proper dissabte dia 9 de novembre a les 16:30 hores, a Pins Vens contra Camping Bianya Roser Vermell.

C.T. Cadet femení promoció – nivell A – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

El proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Barça CBS Blau.

C.T. Infantil femení promoció – nivell C – primera fase – grup 02

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el Esport Base del Papiol.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

El proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el C.E. Xamba Vilafranca.

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

El proper partit el dissabte dia 9 de Novembre a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Castellbisbal