Reacció a temps

L’equip sitgetà remunta un 0 a 1 sumant la segona victòria consecutiva del que va de campionat

CF Sitges-Suburense 3 – CF Begues 1

És evident que cada partit és una historia diferent, el Sitges-Suburense es fa finalment amb el tres punts davant el Begues sense jugar amb el nivell futbolístic que va fer una setmana abans a Ribes, en aquest cas es troba amb un conjunt molt diferent, el del Baix Llobregat ben col·locats i amb ritme dificultaven la circulació de pilota d’un Sitges-Suburense que amb una mica més d’encert als dos primers minuts de l’inici potser se l’hagués presentat una decoració diferent, sense jugar bé la primera part, movent fitxa des de la banqueta l’equip reaccionava a la segona sumant el segon triomf consecutiu després de lluitar fins el darrer sospir.

Disposant de dos clares ocasions de gol i dues pilotes als pals l’equip sitgetà anava al descans perdent per 0 a 1. El Begues treu molt de petroli en l’única ocasió que van tenir amb un gol de falta més enllà de la frontal de l’àrea gran molt ben executada pel visitant Pol Marrugat.

Es va començar a veure un Sitges-Suburense amb un altre to en el seu joc a la represa aprofitant en aquets moments per anar movent fitxa a la banqueta, tenint el seu fruit amb forma de gol el remat de Viñola al minut 56, després és cert que va poder marcar el Begues però Cruselles fent un bon treball en defensa va desactivar, el poder de lluita dels sitgetans donava el seu fruit a Marc Vidal al 88 rematant una jugada a pilota aturada fent el definitiu 3-1 uns dels jugadors més desequilibrant de l’equip, en Carlos Guerrero, al minut 90  d’aquesta manera creient en tot moment en les seves possibilitats l’equip de Dani Pujol s’emportava  el gat a l’aigua i el tres punts en joc.

CF Sitges-Suburense: Alex Serrano, Guerrero, Marc Martínez (Christian 56) Xavi Rodríguez, (Cruselles 75) Jorge Ayala, Carlos Cantos (Jano 46) Gerard, (Viñola 46) Raul Peiró, (Bruno 56) Carlos Guerrero i Marc Prat.

El Sitges -Suburense juga aquest dissabte al camp de la Múnia, darrer classificat amb 3 punts, dels 9 partits jugats han guanyat 1, perdent 8, mentre que els de Dani Pujol poden aconseguir la tercera victòria consecutiva, el partit donarà inici a les 17 hores.