BTT

Es presenta el cartell de la 2a Cursa-Pedalada BTT l’Arboç

En aquesta segona edició hi hauran dos circuits, un de 22 km i un de 36 km. La propera setmana s’obriran les inscripcions

Redacció L'Arboç 10-11-2019 10:28 Lectures 438
Cartell de la 2a Cursa-Pedalada BTT l’Arboç. Aj. de l’Arboç

Cartell de la 2a Cursa-Pedalada BTT l’Arboç. Aj. de l’Arboç

Avui s’ha presentat el cartell de la segona edició de la Cursa- Pedalada BTT l’Arboç que es celebrarà el proper diumenge 15 de desembre. Un esdeveniment esportiu que cerca potenciar aquest popular esport al territori i situar l’Arboç al mapa d’esdeveniments esportius amb pedals. L’organització d’aquest esdeveniment corre a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç amb la inestimable col.laboració del Club Esportiu l’Arboç, la botiga Bike Llorenç de l’Arboç i Moziatex.

En aquesta segona edició s’han modificat les distàncies i s’hi han fet millores per tal d’aconseguir un circuit amb més prestacions. D’aquesta manera, els participants podran escollir realitzar un circuit curt de 22 km o un de més llarg de 36 km. La sortida serà conjunta i els participants tindran un temps màxim de 3:30h per a realitzar el circuit. A més, com a novetat es podrà participar amb e-bike (bicicleta elèctrica) en una categoria especial.

Les inscripcions es podran fer online a www.athleticevents.net o presencialment a la botiga BIKE Llorenç situada a la Via Augusta, número 4 de l’Arboç a partir de la propera setmana. 

Imatge: Imatge del cartell promocional. El corredor que hi surt es diu Jordi Galofré, de Llorenç del Penedès, 3er de la general de la cursa llarga de l’any 2018.  (Font: Aj. de l’Arboç)

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres