Jornada completa del rugbi vilanoví

Victòries de les categories de formació

Terranova - RC Cornellà. Miquel March

Cap de setmana complet del rugbi vilanoví amb totes les categories amb joc, des de la capital del Segrià (amb S10 i S12) fins a la barcelonina Foixarda (sènior masculí).

El matí de dissabte va començar aviat, amb l'Escola camí de Lleida per participar a la jornada organitzada per l'INEF. Els s10 van protagonitzar una jornada amb alts i baixos, amb una millora a nivell tècnic en el placatge tot i la necessitat de millorar-ne la contundència, i bon joc quan es disposa de la pilota en atac; els S12, per la seva part, van disputar cinc partits ambun saldo de dues victòries, dues derrotes i un empat: bona continuïtat en el joc entre els partits i undarrer matxexcepcional davant dels amfitrions. Cal felicitar els diversos jugadors debutants que, en una jornada maratoniana, van demostrar una excel·lent actitud!

A migdia, a Vilanova, s14 i s16 mesuraven forces amb RC Cornellà i RC sant Cugat B, respectivament; els primers, tot i uns minuts de tempteig, van imposar la seva superioritat tot i que segurament el joc d'equip es ressentí fruit de l'individualisme (101-5), mentre que els segons protagonitzaren una remuntada èpica en el darrer quart d'hora de joc amb quatre assajos que els van valer la victòria (38-31). El s18, per la seva banda, s'enfrontà al RC Cornellà a Tarragona; amb una primera part contra el vent, un assaig als deu minuts va donar els punts i el caràcter suficient per continuar concentrats i tensos, i endur-se així la primera victòria de la temporada (32-12).

La tarda la tancava el sènior a la Foixarda, davant del Gòtics. Un partit complex per les moltes baixes, i per comptar només amb catorze jugadors de sortida; amb tot, els vilanovins s'avançaren en el marcador amb un assaig i van ser capaços d'anar-se'n al descans amb el marcador al seu favor per la mínima. A la represa, però, la manca de jugadors de refresc davant d'un rival que va poder fer vuit canvis va passar factura als homes entrenats per Felipe López (27-15)