Sis partits, sis victòries

CNBV Cerveseria - CB Santpedor B . Eix

CNBV Cerveseria La Parròquia 73 - CB Santpedor B 62

Després de la setmana de descans el sènior vilanoví rebia diumenge la visita del CB Santpedor B, amb la intenció d'aconseguir la sisena victòria en sis partits. Sortida amb Javi, Alex, Borja, Sugri i Caelles. Bon inici dels grocs que aconsegueixen ràpid agafar coixí en el marcador, la bona feina de Sugri sota els taulells, juntament amb el bon percentatge des de la línia de tirs lliures i el tir exterior d'Alex i David, col·loca un 20-9 al final del quart que dóna certa tranquil·litat als locals.

Al segon parcial els de la Parròquia augmenten la intensitat defensiva i es veuen grans minuts de joc. Atacs fluids que desborden els de Santpedor, que no saben aturar l'equilibri exterior/interior dels del Garraf. Burci monopolitza l'anotació, i en tan sols 5 minuts a pista aconsegueix dotze punts que fan marxar l'equip al descans amb un +17 (42-25).

La consigna a la mitja part és clara, no caure en la relaxació per evitar que els visitants entrin al partit. Però la intensitat baixa i als 5 minuts del quart els de Santpedor ja s'han situat a només sis punts (48-42). Nova empenta dels vilanovins conduïts per Javi que imposa el seu ritme per marxar al darrer quart amb un 61-51 poc tranquil·litzador.

Al darrer quart el saber fer de David, que va demostrar tot el que pot aportar a l'equip, sufoca les embranzides dels visitants per entrar al partit. S'entra als darrers dos minuts de partit amb la victòria al sarró, però de nou la relaxació local i l'encert visitant des del tir lliure, situen un 73-62 al lluminós. Caldrà corregir aquestes fugides mentals de l'equip si es vol competir dissabte vinent a la pista del líder.

Cap de setmana complert i exigent per la Parròquia, dissabte a les 18:00 derbi a Sitges, davant d'un equip amb un balanç de 7-0, pel 6-0 dels de Vilanova, que recuperaran el partit pendent diumenge a Manresa. Seguim

CNB Vilanova: SUGRI (6), ALEX (8), DAVID (15), GALI, COLLADOS (2), JAVI (9), BURCI (17), CAELLES (7), DÍDAC, BORJA (3) i MIKI