El Digittecnic torna a guanyar, aquest cop al Dominicos gallec

David Arellano aturant una acció del Dominicos . Eix

Digittecnic CP Vilafranca Capital del Vi 5 - Club A. A Dominicos 2

El Digittecnic CP Vilafranca, ha tornat a sumar tres punts a casa davant l’històric equip del Dominicos gallec. Els vilafranquins han continuat amb els bons resultats, joc i gols que van encetar la jornada passada davant el Vilanova.

El partit ha començat amb un Vilafranca molt intens, amb múltiples ocasions de gol, sobretot del capità Joan Vázquez, i aquest a vist porteria en el minut cinc de partit que ha posat per davant als de la Capital del Vi. Amb el gol, el Patí ha començat a imposar rapidesa en el joc per poder diferenciar-se més en el marcador, tanmateix, el tècnic vilafranquí ha començat a moure tota la seva banqueta, però no hi ha hagut sort, ja que cap bol més ha volgut entrar. El Dominicos, ho intentava, però sense èxit, ja que un segur David Arellano, ha actuat com un mur i ha evitat qualsevol perill visitant. Amb l’ajustat 1 a 0 al marcador s’ha acabat la primera part.

La segona part ha tingut el mateix guió que la primera part, ja que el capità Joan Vázquez, en el minut cinc ha fet el segon gol vilafranquí. El Dominicos veia com el Digittecnic se li escapava en el marcador, i la única manera de parar-lo era amb faltes, ja que n’han fet fins a 22. Un minut després de què marqués en Joan, Xavi Aragonès, ha tingut un llançament de falta directa, degut a l’expulsió amb targeta blava d’un jugador visitant, el seu llançament ha anat a fora. El Vilafranca continuava assetjant a la porteria dels gallecs, i en el minut set, els àrbitres han xiulat un penal favorable als vilafranquins, però el xut de Joan Vázquez, l’ha aturat el porter visitant. Els vilafranquins estaven còmodes damunt la pista, controlant el joc i el marcador, i a manca de nou minuts, els visitants han arribat a la falta numero quinze, moment que no ha desaprofitat Adrián Candamio per fer el tercer gol pel Digittecnic. Però en dos minuts hi ha hagut tres gols més, primer el Dominicos ha escurçat distàncies (3 a 1), però poc els ha durat l’alegria, ja que un minut més tad, de nou Adrián Candamio ha fet de falta directa el quart gol vilafranquí, i en el mateix minut, Arnau Ribas ha fet el cinquè gol vilafranquí en una jugada d’autèntic murri. El Vilafranca ha decidit fer un hoquei de més control en els últims minuts de partit per controlar el joc, però a falta de sis segons els corunyesos han fet el seu segon gol, i amb el resultat e 5 a 2 s’ha acabat el partit.

La propera setmana, els vilafranquins es desplacen de nou a la Corunya per jugar davant el Compañía de Maria, dissabte a les 19h.

CP VILAFRANCA: Arellano, Vázquez (2), Ribas (1), Aragonès i Villares -cinc inicial- E. Martí, R. Martí, Candamio (2) i Torres

CAA DOMINICOS: Barros, M. Fernández (1), Arias, De Ron i Soto -cinc inicial- P. Fernández, Garcia (1) i Abeal

Classificació de l'OKlliga plata (Grup Nord)