Rugbi

Doble victòria

SEL Vilanova. Eix

Amb el S14 desplaçant-se a Cervelló per enfrontar-se als Cèrvols del Baix Llobregat, i el sènior rebent el RC Ripollès com a única activitat del Club aquesta setmana, podríem dir que el SELVNG va completar al 100% les expectatives.

El desplaçament al Cêrvol Stadium del S14 es va efectuar amb un grup nombrós de jugadors, i amb la voluntat de mantenir la tònica de la primera jornada de Tercera Catalana. Els joves entrenats pel vilnoví Joan Puig i Ignasi Rodríguez van avançar-se als sis minuts de joc, i la resposta local no va tardar (5-7, 9'). El primer quart d'hora va ser de tempteig, fins que els de blau cel van trobar els espais i van encadenar una sèrie de quatre assajos abans del descans; tot i la sortida amb dos assajos per part dels locals a la represa, el XV vilanoví va mantenir i augmentar la diferència, tornant cap a casa amb un 15 a 68 favorable.

Diumenge, per la seva banda, el sènior va aconseguir una victòria en un partit en que les imprecisions i els alts i baixos per part dels dos conjunts van ser la tònica general, Els visitants, que venien amb la banqueta justa, van avançar-se en el marcador gràcies a un cop de càstig transformat en uns primers minuts on la fredor ambiental es traslladà al joc d'ambdós equips; els vilanovins van treure's la son de les orelles, i no van tardar a respondre ni un minut. A partir d'aquí, els de blau cel van anar augmentar la distància en el marcador, tot i no trobar el seu joc més que en fases puntuals de l'encontre. Al final, 50-3 i la teercera posició de la fase prèvia ja garantida, a l'espera del darrer partit enfront la UES.

Gairebé capítol a banda mereix el retorn dels Veterans a la gespa: va ser a la Teixonera, en el triangular d'homenatge a Josep Maria Sentís que va tenir lloc dissabte a la tarda, on els veterans del Club van demostrar que no han perdut capacitat de placatge, combat ni competitivitat. Des del Club volem felicitar els veterans, i molt especialment al Josep Maria, que de tota una vida dedicada al rugby ha tingut el detall d'oferir-nos uns bons tastos!