Mal partit del RC Sitges

RC Sitges - VPC Andorra. Jaume Andreu

CN Poble Nou B 22 - RC Sitges 12
Fase Prèvia Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

Mal partit el jugat per un sènior sitgetà, amb moltes baixes, però que en cap moment, va entrar dins el matx i sols les bones accions individuals donaven esperances en la lluita per assolir la victòria. Un inici ple d'imprecisions donava lloc a un domini altern i cap anotació per part d'ambdós equips, Així passaren els minuts fins que els locals aconseguiren anotar la primera marca, 7 a 0. La resposta sitgetana fou immediata i davant certa passivitat en defensa per part dels barcelonins empatava el partit 7 a 7 Foren els minuts més entretinguts, ja que les opcions és succeïen a les dues línies de marca. Fou el Poble Nou qui va trencar novament el marcador amb un altre marca 12 a 7, però igual que la primera marca fou contestada immediatament pels sitgetans, 12 a 12. Així s'arribava al descans.

A la represa ja no va ser el mateix partit, les baixes i falta de banqueta del Sitges va ser manifest i el control del partit passa a ser del Poble Nou que ho va transformar amb una marca i un cop de càstig que establiren el definitiu 22 a 12, tot i les embranzides, com dèiem més individuals que col·lectives,

A falta d'un sol partit el RC Sitges es jugarà el pas a Divisió Honor Catalana aquest dissabte a les 14:00hs a Santa Bàrbara, on rebrà la visita del Quebrantahuesos de Barbastre. Un equip que necessita la victòria per a classificar-se, mentre que els locals sols necessiten un sol punt per aconseguir-ho. Així doncs molt en joc aquest dissabte a Sitges on en un duel directe ambdós equips buscaran el passi a la màxima categoria del Rugby Català.

Classificació

RC Sitges 20 - VPC Andorra 0
Copa Catalana Femenina 2ª categoria

Al contrari del masculí el Femení va jugar potser el millor partit de la temporada, amb una gran defensa i sobretot i molt bon control de pilota que li va donar moltes segones opcions d'anotar. De bon inici les sitgetanes agafaren la iniciativa amb un joc molt complet tant per davantera com jugant a la línia de tres quarts, arribant les marques, dues a la primera part i dues a la segona que donaven finalment un clar marcador de 20 a 0 favorable a les nostres noies. Amb aquesta victòria aconsegueixen matemàticament classificar-se per a semifinals , a falta d'un partit a la fase prèvia davant el Lleida, aquest dissabte a les 15:45hs a Sitges. Una missió molt difícil, ja que les de la Terra Ferma són líders imbatudes amb un average impressionant. Tot i això les sitgetanes no renuncien a lluitar per la victòria després del bon partit davant Andorra, considerant sobretot que guanyar permetria evitar a les lleidatanes a semifinals.