Un bon punt

L’equip dona en tot moment la cara en un bon partit que pot perdre o guanyar però que acaba empatant

CH Ripollet 4 – CPS Sitges 4

El CPS Sitges suma més que un punt a la pista d’un dels favorits a pujar, el segon classificat, el Ripollet. L’equip de Carles Busquet juga un partit molt seriós en una d’aquestes pistes complicades en la que la tasca arbitral te un pes específic, en aquest cas el més perjudicat fou l’equip sitgetà, d’aquesta manera tot i perdre el quart lloc aquest Sitges dona un pas endavant tenint present que encara te un enfrontament pendent davant el Bell-lloc.

Començava de la millor manera el Sitges amb gol de Gerard i amb el gol d’Eloi que tornava avançar a l’equip sitgetà amb el 1-2, l’equip estava responent molt bé a un Ripollet que intentava circular molt ràpidament la bola davant un Pati Sitges molt ben col·locat, Sabater posava el 2 a 3 arribant al descans amb aquest resultat.

A la segona part el partit entrava en una fase de molta igualtat, ni les apreciacions errònies de l’àrbitre perjudicant més a l’equip sitgetà van poder desajustar a un Sitges que havia igualat el 3-4 amb gol de Sabater i que va poder guanyar a falta de set segons per la fi.

El tècnic sitgetà va contar al cinc inicial amb aquests jugadors Xavier Andreu, Eloi Fernàndez, Ferran Ortoll, Sergi Sabater, Gerard Camarasa, també jugaven Isaac Martínez, Alex Raventós, Xavier Muntaner, Rubèn Gómez i Pau Medrano.

El primer equip del CPS Sitges rep aquest dissabte al Cornellà, setè classificat amb 15 punts, dos menys que el CPS Sitges, l’hora d’inici les 18´30 hores.