El Sènior A del CB Sitges continua sense conèixer la derrota a la lliga

Els Monjos BC-100% Natural Energy Drink  61 - Bàsquet Sitges “A”  78

F.Albaladejo 13, H.Baiz, J.Bustos 12, O.Camprubi 29, R.Granados, N.Guillen 1, J.Mateo 6, M.Perez 11, A.Ruiz, V.Siriaco, A.Miguelsanz 6, P.Cabezas.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials : 17-16        11-18    15-24      18-20

El Sènior A del CB Sitges continua sense conèixer la derrota a la lliga, després d'haver aconseguit una importat i treballada victòria a la pista dels Monjos.

El partit es presentava difícil, ja que els Monjos només havia perdut tres partits i equips tan forts com el Casal, havien aconseguit guanyar de forma ajustada. A més, el Sitges viatjava amb la baixa d'en Raúl, peça important en el bon joc desplegat pels de Sitges en aquest inici de temporada.

El partit es va plantejar tenint cura de les ràpides transicions de l'equip de Santa Margarida, i també del perill del seu tir exterior. I així va començar el partit, amb ràpids contraatacs de l’equip local, i desencert en el tir exterior dels de Sitges, per acabar el primer quart amb un ajustat 17-16 a favor dels Monjos. Només començar el segon quart, els sitgetans van ser més intensos en defensa (els Monjos acaba el quart amb només 11 punts anotats i un 25% d'encert en el tir de dos), i tot i que va continuar el desencert en el tir exterior (0 de 12 en triples), es va poder posar per sobre en el marcador, i acabar la mitja part amb sis punts d'avantatge, 28-34.

L'inici del tercer quart va continuar amb la dinàmica del segon, amb un Sitges fort i regular en defensa i més encertat en el tir exterior, malbaratant la defensa 1-3-1 plantejada pels locals amb 4 triples de l'Oriol Camprubí, i un d'en Mauro, eixamplant la diferència en el marcador fins al 43-58. El Sitges encara patiria per guanyar. En Noel es va lesionar el turmell i no va poder continuar el partit, i poc després Valerio era expulsat per 5 faltes personals, tot just quan els Monjos pressionaven la sortida de pilota i milloraven el seu encert amb un joc ràpid i agressiu, reduint la diferència a 12 punts quan faltaven de 2 minuts per acabar. Tot i això, els sitgetans van aguantar l'envestida i van guanyar de dos l'últim quart per acabar amb el 61-78 final.

Cal destacar l'actuació, entre altres de l'Uri, amb 29 punts, 7 rebots i 1 assistència, amb una valoració de 28, en Mauro amb 11-9-2 i una valoració de 18, i en Bustos amb 12-7-2 i una valoració de 19.Agrair la col·laboració dels sots 21,  Angel Miguelsanz i al Junior “A” Pau Cabezas.

Esperem una rapida recuperació d’en Noel Guillen.

Dissabte vinent a les 19:00 hores el Sitges rebrà a Pins Vens, un altre rival complicat que està fent molt bons resultats i que va derrotar al Vilanova la setmana anterior, La Salle Manresa. Esperem gaudir d'un bon partit i mantenir les derrotes a zero.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

C.B. Masquefa  44 - Bàsquet Sitges “B”    77

Trinchan 10, Nogales, Romero, Villar, Sánchez 16, Marcet 2, Piñero 26, Porras 4, Vicente 10, Almirall 9, Vellet.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials :  12-16        7-23    10-14      15-24

El Bàsquet Sitges aconsegueix la victòria malgrat les nombroses baixes.

Els del Garraf amb només set jugadors disponibles van plantejar una defensa zonal per protegir-se de les faltes personals i guardar forces pel tram final del partit. Després de recuperar la pilota, els sitgetans sortien en ràpids contraatacs i d’aquesta manera s’aconseguien els primers avantatges, tot i que dos triples dels locals, mantenien força igualat el partit. Al segon període el Sitges augmentava la pressió defensiva i gràcies a la bona circulació de pilota i un bon encert de cara a cistella, trencava el partit amb un parcial de 4-19 en els últims sis minuts. S’arribava al descans amb un avantatge de vint punts, 19-39.

A la represa el Masquefa va intentar retallar distàncies però una molt bona actitud defensiva grupal, limitava l’anotació local i aconseguia emportar-se també el tercer temps de manera més ajustada, 10-14. Els últims deu minuts començaven amb diferència de vint-i-quatre punts, 29-53. Lluny d’afluixar el ritme, el Sitges va continuar treballant a l’últim quart per emportar-se els dos punts de forma meritòria.

El proper dissabte 30 de Novembre a les 16:15 hores, desplaçament a la pista del Odena Club Bàsquet “B”

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Bàsquet Molins     76 - Bàsquet Sitges     60

M Anoro 10, M.Emde 18, I.Garcia, A.Ibañez, M.Lligoña, F.Merino 10, A.Miguelsanz, M.Mila, P.Motjer 4, Y.Pedroso 16, N.Simon 2, F.Sanchez, L.Mayoral.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials :  18-8        14-18    27-11      17-23

El primer quart els errors per pèrdua de pilota ha propiciat, que l'equip rival marxés de 10 punts, a partir d'aquest moment l'equip a realitzat un gran esforç per retallar la diferència arribant a reduir-la fins als 4 punts, però sense poder materialitzar la remuntada, amb un rival que en els dos últims quarts a estat molt encertat des de la línia de 3 punts, les baixes abans i durant el partit ha fet que sols poguéssim jugar amb només 7 jugadors, el que també a restat força a l'equip per a aconseguir revertir el marcador.

Esperem una rapida recuperació d’en Aleix Ibañez.

El proper diumenge 1 de Decembre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del La Salle Bonanova.

C.C. Junior  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”     79 -  Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc   50

B.Andres 3, D.Arjona 6, N.Bellmonte 6, A.Bielsa 10, M.Bielsa 7, P.Cabezas 12, M.Gosalvez 13, D.Hurtado 6, P.Masana 2, H.Mata 9, A.Valera 5, F.Sanchez.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :  23-17        23-10    15-10      18-13

Partit important del Júnior Bàsquet Sitges en el dia de la presentació de tots els equips del club, davant un Casal Vilafranca en bona dinàmica de resultats.

Un equip dur i on l'equip havia d'estar intens durant els 40', per la duresa que anaven a emplea. Fins al tercer quart no va poder enlairar-se del marcador, a partir d'aquí la bona defensa i transicions en atac van fer que s'anés ampliant l'avantatge en el marcador.

En aquests moments el Júnior del Basquet Sitges, és líder en solitari amb tant sols una derrota en la classificació, seguit per cinc equips amb només dues derrotes.

La setmana vinent tindrem un partit important contra un d'ells seguidors, el BBA Castelldefels, amb un partit més perdut que el Júnior del Basquet Sitges.

El proper diumenge 1 de Decembre a les 12:15 hores, desplaçament a la pista de Fincas Mediterranea BBA 2003, de Castelldefels.

C.T. Junior masculí – nivell C – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “B”    54 - Club Nou Bàsquet Vilanova – AKO  41

S.Alsina 7, M.Bernat, J.Bordonau 3, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo 1, F.Sanchez 2, E.Santervas, K.Ayouna 17, M.Rubí 2, M.López 8.

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz 14

Parcials :   7-15        18-13    12-6      17-7

Baixes: Edgar, Justin, M. Bernat, Rodrigo

Després de moltes setmanes esperant la tornada d’aquest partit el dia ha arribat. Els sitgetans tenien moltes ganes de jugar i s’ha notat des del primer minut, molts nervis i molta precipitació durant els primers minuts de partit on tothom volia solucionar-ho però ningú trobava la manera. Debuten els dos cadets, López i Rubí, i capgiren el partit, curiós que hagin de venir a ajudar-nos dos jugadors del club però de diferent equip per aixecar el partit.

Els locals incrementen una marxa la seva defensa i els permet jugar amb més facilitats a l’atac, contraatacs fàcils o situacions de superioritats de les quals s’aprofiten pràcticament totes, a diferència d’altres partit. Tot això fa que es marxi al descans només 5 punts a sota, però amb bones sensacions.

Sortida dels vestuaris, els blanca comencen a defensar individualment tota la pista, responsabilitat individual i els jugadors rivals cada vegada estan més cansats i mentalment fora del partit. Es gira la truita i els sitgetans es fiquen per davant al marcador gràcies a accions individuals del Sergi i l’Oriol.

S’entra a l’últim quart amb un petit avantatge al marcador i el nostre rookie, que cada vegada té més pes a l’equip, el Karim, comença a anotar tirs exteriors molt importants per obrir la defensa. Gran últim quart, el qual s’afronta amb molta maduresa mental que permet ampliar més la diferencia al marcador i deixar gaudir a tothom de l’espectacle que ens oferien els nostres juniors. Final i victòria, 54-41, +13. Victòria i average, fet que posiciona als sitgetans com líders del grup a falta de dues jornades.

Gran treball de tots els jugadors i de les incorporacions del Cadet A, ja no només dels que jugaven sinó també de la banqueta, on s’han reunit fins a 16 jugadors i 2 entrenadors amb l’objectiu de treure aquest partit endavant i gaudir d’aquest esport.

El proper cap de setmana, jornada de D E S C A N S , en canvi el dia 14 de desembre a les 16:45 hores contra Clotet Suzuki Sant Boi, desplaçament difícil pels blancs.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”   43 - Bàsquet Piera “A”   59

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

El proper cap de setmana, jornada de D E S C A N S

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 12

Bàsquet Sitges “B”   44 - Bàsquet Molins Lima 42

L. Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    73 - Neopeques – C.B. Sant Just   41

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

El proper dissabte dia 30 de Novembre a les 12:00 hores a Pins Vens contra BC Sant Joan Despí “A”

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 07

Bàsquet Sitges “B”    41 - A.E. L’Esquitx St. Sadurni   50

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

El proper dissabte dia 30 de Novembre a les 9:00 hores a Pins Vens contra Club Nou Bàsquet Vilanova Verd –AKO.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Jornada de Descans

El proper dissabte dia 30 de Novembre a les 10:30 hores a Pins Vens contra el C.B. Gavà 07.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A”  42 - Serveis Medics Penedes S.E. Casal Vilafranca Vermell 80

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

El proper dissabte 30 de novembre, a les 10:30 hores, al Pavelló Pins Vens; el Bàsquet Sitges rep al Galo Mateo – Bàsquet Ribes “A”.
I el diumenge día 1 de Decembre desplaçament a les 10:30 hores a la pista de Bàsquet Samà Vilanova –MMB.

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”    34 - Bàsquet Llor     33

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

El proper dissabte 30 de novembre, a les 9:00 hores, al Pavelló Pins Vens; el Bàsquet Sitges rep al C.B. Castelldefels 2011.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca    62 - C.B. Montpedrós     30

B.Arrive 14, V.Carbonell, D.Granados 7, J.Luguera 6, G.Marcos 6, N.Midley, I.Perez 14, M.Prat 7, A.Rodriguez, B.Salvat 2, X.Santin 2, M.Mestres 4.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Parcials :  20-4        15-12    18-7      9-7

Bon partit del Sots 21 femení.

El proper diumenge 1 de Decembre a les 13:15 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Nou Barris.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

Basquet Sitges  71 - La Salle Bonanova    67

A.Albiol, E.Camprubi 21, B.Flores 7, A.Gonzalez, M.Granja 4, O.Gutierrez 2, M.Herrero 4, A.Jornet, C.Miro 6, M.Muntada 15, L.Nogal 1, M.Reigosa 3, V.Rial 2, L.Velasco 6.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Parcials :  10-20        24-19     15-11 17-16     prorroga 5-1

Aquest dissabte venia a jugar a Pins Vens les noies de la Salle Bonanova. Partit diferent, just després de la presentació de tots els equips del club, feia que el pavelló estigues ple de gom a gom.

L'inici del partit era desastrós per les sitgetanes amb una diferència màxima en contra de 13 punts (4-17) i acabant el primer quart perdent de 10 punts (10-20). Tocava remuntada, a poc a poc s'anava escurçant la diferència. Amb més encert amb el tir de llarga distància s'anava reduint aquesta diferència fins a arribar al final del partit amb un 66-66.

La prorroga, va arribar després que les visitants tinguessin 3 tirs lliures seguits errats.

A la pròrroga, els tirs lliures han estat claus per aconseguir una victòria més.

Partit aplaçat al dia 11 de Gener, amb desplaçament a les 16:00 hores a la pista del BF Viladecans “B”.

C.T. Cadet femení promoció – nivell A – primera fase – grup 01

C.B. Esparreguera  43 - Bàsquet Sitges  53

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

El proper dissabte 30 de Novembre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Prat – Montibello.

C.T. Infantil femení promoció – nivell C – primera fase – grup 02

Club Nou Bàsquet Vilanova – AKO  25 - Bàsquet Sitges     34

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper dissabte 30 de Novembre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. La Mercè.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

EEM Castellví de la Marca Verd  59 - Bàsquet Sitges     73

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges     65 - C.B. Viladecans     15

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui, M.Lazaro.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

El proper dissabte 30 de Novembre a les 10:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Calafell.