Victòria balsàmica pel sènior masculí

CNB Vilanova - CB Súria. J. Olmos

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 80 - CB SÚRIA 50

Diumenge el sènior vilanoví tenia una prova de foc, després de les dues derrotes del cap de setmana anterior, davant un rival instal·lat a la quarta posició de la classificació i que la temporada anterior ja va aconseguir guanyar els grocs, el CB Súria.

Sortida amb Javi, Àlex, Gali, Miki i Caelles. La consigna era clara, construir una bona dinàmica de joc des de la defensa, que tantes aigües va fer set dies abans. La pressió tota la pista plantejada pels grocs, va activar l’equip que en atac aconseguia anotar amb facilitat, amb uns Caelles i Àlex força inspirats. Els visitants trobaven tots els seus tirs puntejats, fet que va disminuir molt els percentatges d’un equip que fins aleshores havia destacat pel seu tir exterior. Final del primer quart 23-13.

Al segon quart els de la Parròquia van plantejar variants defensives que descol·locaven als de Súria, que no aconseguien veure cistella amb facilitat i es trobaven força incòmodes. El domini en el rebot ,tant defensiu com ofensiu, dels de Vilanova permetia tenir el partit controlat, i deixava veure una millora considerable en la fluïdesa i el joc col·lectiu. La diferència a la mitja part es va ampliar fins a un més 18, que   donava un impuls moral a un equip que havia passat una setmana dura (40-22).

Lluny de relaxar-se els locals van sortir disposats a matar el partit. Bona actitud i sensació d’equip. Tots els jugadors aportant i amb una concentració espectacular, feia cada cop més difícil la reacció dels de Súria. Els grocs tornaven a gaudir del seu joc, on l’equilibri interior/exterior esdevé clau i difícil d’aturar. La diferència al lluminós va augmentant i els visitants comencen a baixar els braços. Final del quart 62-38.

El ritme del Nou Bàsquet no decau, i de nou les variants defensives provoquen probablement el pitjor percentatge de tir del Súria en tota la temporada. Els grocs compleixen des de la línia de tirs lliures, en uns últims minuts en els que es veu poc bàsquet i molta falta personal.

Victòria balsàmica i important, que deixa una renda de dues victòries entre els dos segons classificats (Casal i CNBV) i un grup de quatre equips, i que demostra que els de Vilanova encara tenen molt a dir en aquesta lliga. Diumenge nou partit complicat a la pista del Nou Bàsquet Olesa. Seguim

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA : ÀLEX (15), DAVID (6), VARGAS, LLUISGUI (4), GALI (4), COLLADOS (4), JAVI (7), BURCI (9), CAELLES (14), DÍDAC (12), BORJA (3) i MIKI (2).