Gimnàstica

4 conjunts de gimnastes amb discapacitat intel·lectual a la II Copa Catalana

Redacció Sitges 27-11-2019 17:04 Lectures 604
Els conjunts del Club Jeroni Moragas i el del Club Ritmica Sitges Garraf  . Eix

Els conjunts del Club Jeroni Moragas i el del Club Ritmica Sitges Garraf . Eix

El dia 3 de novembre es va celebrar la primera fase de la II Copa Catalana de gimnàstica rítmica per gimnastes amb discapacitat intel·lectual, (nivell 11) en les instal·lacions del GEIEG, a Girona organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica. En aquesta segona edició han participat 4 conjunts, augmentant d’aquesta manera la participació. La segona fase s’ha celebrat el 24 de novembre a Manresa.

Els conjunts guanyadors han estat, en primer lloc el Club Jeroni Moragas B, en segon lloc el Club Rítmica Sitges Garraf, i en tercer lloc el Jeroni Moragas C.

Un total de 20 gimnastes, representant al Club Jeroni Moragas i al Club Rítmica Sitges Garraf, continuen demostrant que la gimnàstica és per tothom. Mica en mica s’està incrementant el nombre de gimnastes amb discapacitat a la competició, que es desenvolupa conjuntament amb gimnastes sense discapacitat de Clubs d’arreu de Catalunya.

L’esport és un perfecte escenari on poder visibilitzar i normalitzar la inclusió d’aquest col·lectiu, que reclama cada vegada amb més força, el seu lloc al món esportiu. Esperem que cada vegada participin més clubs, sens dubte contribuirem societat més justa.

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres