Natació

Resultats de la 2a jornada de lliga del Club Natació Sitges

CN Sitges Sitges 29-11-2019 11:46 Lectures 647
Equip prebenjamí del CN Sitges. Eix

Equip prebenjamí del CN Sitges. Eix

Fons i Estils Màster
Sabadell, dissabte 23 de novembre

Nova jornada del Circuit Català de natació màster amb la participació del Jordi Carrillo i l’Anthony Llewellyn al Trofeu de Fons i Estils del Club Natació Sabadell.

Els dos nedadors sitgetans van aconseguir millorar els seus registres personals en les proves de fons i estils, en una fase de la temporada en la que estan preparant els Campionats de Catalunya del proper mes de gener, el que demostra que la feina d’entrenament diària està donant els seus rendiments i auguren un bon campionat català.

2a Jornada Lliga Catalana Benjamí i per equips PreBenjamí
Sitges, dissabte 23 de novembre

El Club Natació Sitges va organitzar la 2a Jornada de lliga Benjamí i lliga per equips Prebenjamí congregant gairebé 175 nedadors, d’entre 7 i 10 anys, del CN Catalunya, CN Igualada, CN Piera, CN St Sadurní, CN Vilafranca i CN Sitges.

L’equip sitgetà, amb un total de 42 nedadors, va competir en els 100 papallona i 100 esquena (nascuts el 2009) i 50 papallona i 100 esquena (nascuts el 2010) a més dels relleus de 4x50 lliures, mentre els més petits del 2011 i 2012 van nedar crol, esquena i peus de braça en un format de competició en que es fomenta la participació per sobre el resultat i el temps final, sent una competició sense arbitratge.

La jornada va ser una bona demostració del gran estat de salut de la natació sitgetana, fent-ne de la jornada una gran festa en que els més petits van gaudir de la competició.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No