L'AB Vendrell trenca la dinàmica guanyadora al caure davant el líder

Abans del partit, es va fer la presentació de tots els equips de l’entitat, per aquesta temporada

Vendrell - Morell . Eix

El conjunt taronja, va veure trencada la ratxa de tres victòries consecutives, al perdre, el dia de la presentació de tots els equips del club, per 65-75, davant el líder, Morell. Va ser un partit dominat pels visitants, que amb un gran encert en els tirs de tres punts, onze d’anotats, més el domini del rebot, els va servir per sumar una nova victòria, que els manté en el liderat, davant un Vendrell, que no va estar encertat, però, que ho va lluitar fins al final. Els del Baix Penedès, malgrat, aquest resultat negatiu, mantenen la tercera posició, amb un balanç de 7-3, el mateix que tenen, Monjos i AESE B.

L’encontre va començar molt igualat, amb un gran ritme i un duel d’anotadors, entre, el local Adrià Trouvé, 22 punts al final del matx i el visitant, Òscar Ngomo, acabaria amb 28 punts anotats, que deixaven, un 15-20, al final del primer quart, després d’uns primers deu minuts, jugats a un gran nivell pels dos equips. En el segon període, el ritme va baixar de revolucions, als vendrellencs, els hi costava més anotar, degut a la defensa visitant, i sumaven bàsicament des del tir lliure, en canvi, el Morell, amb tres triples anotats en aquest quart, agafava la iniciativa, amb el 26-35, que donava pas al 30-39, del descans, després d’uns minuts de domini visitant.

A la represa, els de Dani Ventosa, van sortir amb una marxa més, dos triples de Jordi Solé i l’efectivitat de Trouvé, acostaven als de Coma-ruga, malgrat, concedir, múltiples rebots ofensius als del Tarragonès, que ho aprofitaven per anotar tres triples, en els primers minuts d’aquest tercer quart; tot i això, els taronges, posaven un 45-48, a quatre minuts de tancar el període. El líder, però, va contestar amb un parcial de 6-11, que servia per posar el 51-59, a manca dels darrers deu minuts. Els locals, van intentar la remuntada en l’inici de l’últim quart, amb una defensa zonal, que dificultava l’atac visitant, però, dos triples de l’ex-vendrellenc Eloy Galán, tallaven qualsevol intent de recuperació, 55-65 a cinc minuts del final, que deixaven tocats als vendrellencs, que cedien fins el 55-71, a poc més de tres minuts. Es ben sabut que aquest equip no es rendeix mai, amb Joan Solé i Marc Amorós portant el pes anotador, els taronges clavaven un parcial de 10-0, que els deixava amb un 65-71, ja dins l’últim minut, que va ser insuficient, doncs, els del Morell, convertien quatre tirs lliures, que certificaven el seu triomf.

Els vendrellencs no van tenir la seva tarda, mostrant-se irregulars, i això, davant el Morell, un equip fet per pujar de categoria, es sinònim de derrota, encara que van demostrar, que poden competir davant qualsevol rival. Ara, la competició s’atura pel pont de la puríssima, el proper partit es disputarà, el 14 de Desembre, a la pista del cuer, el Valls B.

Pel Vendrell van jugar: Nieto, Fernández (7), Trouvé (22), Colon (2), Jordi Solé (13), Joan Solé (4), Amorós (3), Harster (3), Vázquez, Garcia, Espino (11).

Parcials: 15-20, 15-19 (30-39), 21-20 (51-59), 14-16 (65-75).

Presentació de tots equips de l’entitat taronja

Abans del partit del primer equip, va tenir lloc la presentació de tots els equips de l’AB El Vendrell, per aquesta temporada. Davant d’un pavelló de Coma-ruga, ple a vessar, els 17 equips federats, els 9 escolars i l’equip de bàsquet inclusiu, Orange Stars, de l’entitat taronja, van desfilar, amb 340 jugadors, certificant la bona salut que té el bàsquet al Vendrell.  A la presentació, hi van assistir, el president de la territorial de bàsquet, Joan Cortina i els regidors, Rubén Gracia i Mar Negro.

El sènior B perdia per la mínima, 63-64 davant el Valls C, cuer de la classificació, que arribava a Coma-ruga sense conèixer la victòria. Els de Sònia Aril, després de dominar el primer quart, van encaixar un 16-28 al segon període, que els va fer anar a remolc dels vallencs. Tot i refer-se, 50-52 a la fi del tercer quart, un final a cara o creu, els va condemnar. Els taronges presenten un balanç de 3-7, que els deixa a la part baixa de la taula. El proper partit, es disputarà el dia 15 de Desembre, a la pista del Teresianes, líder de la classificació.

El Sots-21 femení, superava per un contundent 80-42, al conjunt del Virolai, en un partit sense història. Les taronges, se situen segones a la taula, amb un balanç de 6-2, a l’espera de rebre el Castellví de la Marca, el dia 22 de Desembre.