Bàsquet Sitges “A” 73 - La Salle Manresa  64

F.Albaladejo 17, H.Baiz, J.Bustos 10, O.Camprubi 13, R.Granados, N.Guillen, J.Mateo 2, M.Perez 12, A.Ruiz 2, V.Siriaco 8, A.Miguelsanz 6, M.Gosalvez 3, M.Mila, Y.Pedroso, F.Merino. .

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :   19-14        17-19    18-15      19-16

Tot i les importants baixes de Raúl i en Noel, semblava que la visita de la Salle Manresa, un equip amb un balanç 4/5 i sense cap victòria com a visitant, era un bon escenari per aconseguir la desena victòria del Bàsquet Sitges. I es va aconseguir, però suant de debò davant un equip que va posar les coses molt complicades per seguir invictes.

Sortida inicial, amb intercanvi de cistelles, en el que l'equip bagenc, amb millor percentatge prenia avantatge. No va ser fins als 2' finals, que l'equip sitgetà aconseguia posar-se per endavant, arribant a la fi del primer amb un parcial de 19-14. El segon període, arrancava, amb els que segurament van ser dels millors minuts de bàsquet de la temporada del conjunt sitgetà, ràpida circulació de pilota, bones transicions, que feien arribar al màxim avantatge del partit (15 punts). Aquesta dinàmica va permetre el debut amb el primer equip d'en Marçal, un jove jugador del Junior A, que va fer uns bons minuts (inclòs un triple anotat), que va poder veure sobre la pista, com l'equip sallista pujava la intensitat provocant pèrdues de pilotes, i sumats 3 triples, permetien a la Salle Manresa arribar a la mitja part només 3 punts per sota del marcador, deixant constància que vendrien molt cara la seva pell.

La diferència a la classificació, no es va reflectir en cap moment sobre la pista de Pins Vens. L'equip de Balta, seguia amb baixos percentatges en el tir exterior, tampoc eren molt millors els de l'interior de la pintura, tot i la superioritat en els rebots, arribant al final del 3er amb un marcador de 54-48. Així doncs tot s'havia de decidir en el darrer. I no començaven bé aquests darrers 10' de partit. Les imprecisions i errades, feien que no fos fins passats 3 minuts que s'anotés la primera cistella sitgetana, el que va permetre a l'equip bagenc aproximar-se a només 1 punt i amb possessió per avançar-se en el marcador (54-53). A partir d'aquí, i després d'un temps mort demanat per Balta Molina en el que va canviar la defensa, que va provocar un major desencert a l'equip visitant, més confiança i millorant una mica l'encert local, que feia agafar un avantatge de +11 quan faltaven 2 minuts per acabar el matx amb el resultat final de 73-64.

Aquest partit ha estat una gran mostra, que aquesta lliga serà molt llarga. Que qualsevol rival serà complicat si es baixa la concentració i la intensitat. El treball i actitud en els entrenaments són claus per a reflectir-ho a cada partit. Qualsevol davallada en aquestes actituds, poden provocar trencar la molt meritòria ratxa de victòries.

Destacar el partit de Fer amb 17 punts, 12 rebots i 21 de valoració, Mauro amb 12/10/23 i l’Àngel amb 6/11/13, així com agrair la col·laboració dels sots 21,  Angel Miguelsanz, Fran Merino , Martí Milà, Yan D. Pedroso i al Junior “A” Marçal Gonsalvez.

Pròxim partit, diumenge 15 de Desembre a les 17:30 hores desplaçament a la pista del C.B. Santpedor “B”.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Odena Club Bàsquet “B”   50 - Bàsquet Sitges “B”    74

Trinchan 12, Nogales 7, Romero 2, Villar 19, Sánchez 8, Marcet 4, Piñero 6, Porras, Vicente 4, Almirall 8, Vellet 4.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 10-24        11-18    15-9      14-23

Un Bàsquet Sitges recuperat no dona opció a l’Òdena. Una sortida fulminant al primer quart, deixava molt encarat el partit. En els primers minuts s’avançaven els del Garraf amb un joc alegre i ràpid, 2-9. Amb els primers canvis l’equip no va afluixar el ritme i aconseguia un altre bon parcial a favor, 1-12, en els últims dos minuts del quart. El partit començava, doncs, de la millor manera possible. En els següents deu minuts la tònica va seguir sent la mateixa on el joc interior sitgetà es va imposar de forma clara i contundent. Destacar les actuacions de Trinchan i Villar amb dotze i dinou punts respectivament. El resultat al descans era de 36-51 però l’equip seguia molt concentrat i amb l’obejctiu clar. El tercer temps, però, va ser el pitjor en joc i els locals ho van aprofitar per retallar distàncies i semblava que tenien alguna opció de tornar al partit amb un parcial de 15-9. A l’últim quart però els sitgetans van tornar a moure la pilota i van aconseguir una gran anotació que sentenciava el partit. El pròxim dissabte 14, el Bàsquet Sitges tancarà la primera volta a Pins Vens a les 16h davant del Bàsquet Ribes B.

El proper dissabte 14 de Desembre a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Ribes “B”

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

La Salle Bonanova  86 - Bàsquet Sitges  71

M Anoro 10, M.Emde 6, I.Garcia, A.Ibañez, M.Lligoña 12, F.Merino, A.Miguelsanz 18, M.Mila 12, P.Motjer, Y.Pedroso 12, N.Simon 2, F.Sanchez, L.Mayoral.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials :  19-18        20-11    27-20      20-22

El proper dissabte 14 de Desembre a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el AE Minguella Drivim “A”

C.C. Junior  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

Basquet Sitges “A”    79 - Serra S.E. Casal Vilafranca Blanc   50

B.Andres 11, D.Arjona 4, N.Bellmonte, A.Bielsa 6, M.Bielsa 4, P.Cabezas, M.Gosalvez 28, D.Hurtado 9, P.Masana 3, H.Mata, A.Valera, F.Sanchez.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :   16-24        6-14    19-17      11-10

El Júnior del Basquet Sitges líder del grup, jugava aquesta setmana contra el BBA Castelldefels, segon en la classificació, empatat amb altres quatre equips.

El Sitges sortia en una defensa, 4 jugadors en zona i un jugador en individual, defensant al jugador número 12, Herms. Un jugador amb molt de talent i molt anotador. A més el Sitges no comptava amb Pau Cabezas, Nil i Alex, érem 8 jugadors més l'aportació del Júnior B, Fernando.

Destacar la gran actuació de Marçal Gonzalves del Basquet Sitges, dirigint a l'equip i anotant, 28 punts, sent el millor jugador del partit. Però també destacar a tots els jugadors del Basquet Sitges, per la gran feina i l'actitud durant els 40'.

El proper dissabte 14 de Desembre a les 18:00 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Llor segon classificat.

C.T. Junior masculí – nivell C – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “B”

S.Alsina, M.Bernat, J.Bordonau, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna, M.Rubí, M.López.

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz 14

Jornada de Descans.

El proper dissabte dia 14 de Desembre a les 16:45 hores contra Clotet Suzuki Sant Boi, desplaçament difícil pels blancs.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 05

Bàsquet Sitges “A”

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Pròxim partit, dissabte 14 de Desembre a les 17:30 hores desplaçament a la pista del Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 12

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Pròxim partit, diumenge 15 de Desembre a les 12:00 hores desplaçament a la pista del C.B. Viladecans Tellfy Vermell.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    57 - BC Sant Joan Despí “A”    54

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Pròxim partit, dissabte 14 de Desembre a les 10:45 hores desplaçament a la pista del Iguana Group BBA 2006.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 07

Bàsquet Sitges “B”    35 - Club Nou Bàsquet Vilanova Verd –AKO 94

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Pròxim partit, dissabte 14 de Desembre a les 11:45 hores desplaçament a la pista del C.B. Cubelles Blau.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”      7 - C.B. Gavà 07     71

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

Pròxim partit, dissabte 14 de Desembre a les 9:15 hores desplaçament a la pista del Chatterbox Idiomas BBA 2007.

C.T. Mini masculí promoció – nivell B – primera fase – grup 04

Bàsquet Sitges “A”   30 - Galo Mateo – Bàsquet Ribes “A”    77

Bàsquet Samà Vilanova –MMB  54 - Bàsquet Sitges “A”   60

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Pròxim partit, dissabte 14 de Desembre a les 12:15 hores desplaçament a la pista del BBA Castelldefels 2009.

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C – primera fase – grup 01

Bàsquet Sitges “A”    61 - C.B. Castelldefels 2011    11

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Pròxim partit, dissabte 14 de Desembre a les 16:00 hores desplaçament a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca Blanc.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

Bàsquet Nou Barris. - Bàsquet Sitges – La Oca

B.Arrive, V.Carbonell, D.Granados, J.Luguera, G.Marcos, N.Midley, I.Perez, M.Prat, A.Rodriguez, B.Salvat, X.Santin, M.Mestres.

Entrenador: H.Baiz      Delegat: Maria Munné

Partit aplaçat al dia 11 de Gener a les 13:15 hores

El proper dissabte dia 14 de Desembre a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Manyanet les Corts.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

BF Viladecans “B” - Basquet Sitges

A.Albiol, E.Camprubi, B.Flores, A.Gonzalez, M.Granja, O.Gutierrez, M.Herrero, A.Jornet, C.Miro, M.Muntada, L.Nogal, M.Reigosa, V.Rial, L.Velasco.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Partit aplaçat al dia 11 de Gener a les 16:00 hores

El proper dissabte dia 14 de Desembre a les 12:15 hores, a Pins Vens, contra el C.E. Xamba Vilafranca “A”.

C.T. Cadet femení promoció – nivell A – primera fase – grup 01

C.B. Prat – Montibello  53 - Bàsquet Sitges 52

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

El proper dissabte dia 14 de Desembre a les 10:30 hores, a Pins Vens, contra el BF. Viladecans “B”

C.T. Infantil femení promoció – nivell C – primera fase – grup 02

C.B. La Mercè  38 - Bàsquet Sitges  63

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper dissabte dia 14 de Desembre a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el A.E. L’Esquitx St. Sadurní.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

Bàsquet Sitges

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

Jornada de Descans

El proper dissabte dia 14 de Desembre a les 9:00 hores, a Pins Vens, contra el Femeni Castelldefels 2008.