Mens Physique

Guillem Clave, bronze al campionat del món de Muscle Model

El ‘fisicoculturista’ de Vilanova va aconseguir la tercera posició en el campionat celebrat a Las Vegas

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-12-2019 9:34 Lectures 2658
Guillem Clave a la dreta de la imatge. Eix

Guillem Clave a la dreta de la imatge. Eix

El passat 24 de novembre Guillem Clave Bertran aconseguia la tercer posició al campionat del Món de Musclemania que es realitza al Fitness America Weekend a Las Vegas i que es retransmet per televisió.

Més de 200 participants de tot el món es van trobar a Las Vegas per disputar aquesta competició on el vilanoví era l’únic representant espanyol al campionat, i on va aconseguir aquests resultats.

6é classificat de mens physique PRO

8é classificat classic physique

3er classificat muscle model

Musclemania és la Federació de culturisme i fitness més famosa comercialment. Els atletes de més renom, que omplen més portades de revistes i amb més seguidors. Han sortit d’aquesta Federació atletes com poden ser: Simeon Panda, Ulisses, Tavi Castro, Chul Soon, Onome Egger, Julian tanaka, Nicolas Iong, etc...

No és el primer reconeixement a aquest esportista, a l’octubre ja es va proclamar campió d’Europa de Mens Physique Absolut de la Federació Musclemania en el campionat que es va disputar a Milà.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres