Mens Physique

Guillem Clave, bronze al campionat del món de Muscle Model

El ‘fisicoculturista’ de Vilanova va aconseguir la tercera posició en el campionat celebrat a Las Vegas

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-12-2019 9:34 Lectures 2343
Guillem Clave a la dreta de la imatge. Eix

Guillem Clave a la dreta de la imatge. Eix

El passat 24 de novembre Guillem Clave Bertran aconseguia la tercer posició al campionat del Món de Musclemania que es realitza al Fitness America Weekend a Las Vegas i que es retransmet per televisió.

Més de 200 participants de tot el món es van trobar a Las Vegas per disputar aquesta competició on el vilanoví era l’únic representant espanyol al campionat, i on va aconseguir aquests resultats.

6é classificat de mens physique PRO

8é classificat classic physique

3er classificat muscle model

Musclemania és la Federació de culturisme i fitness més famosa comercialment. Els atletes de més renom, que omplen més portades de revistes i amb més seguidors. Han sortit d’aquesta Federació atletes com poden ser: Simeon Panda, Ulisses, Tavi Castro, Chul Soon, Onome Egger, Julian tanaka, Nicolas Iong, etc...

No és el primer reconeixement a aquest esportista, a l’octubre ja es va proclamar campió d’Europa de Mens Physique Absolut de la Federació Musclemania en el campionat que es va disputar a Milà.

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament