El Vilafranca s’estrena fora de casa per la porta gran

Roger Martí en una jugada d'atac, a punt de xutar. Raimon Mascaró

El Digittecnic CP Vilafranca tornava a la competició desprès de quinze dies de descans i amb el canvi de tècnic i la baixa de Pablo Torres. Aquest era el primer partit que gunyaven aquesta temporada fora de casa.

El Patí jugava fora de casa, a la difícil pista del RC Jolaseta de Getxo. Els homes de Porta i Vázquez van sortir a la pista molt concentrats, jugant molt bé en defensa i aprofitant per sortir ràpid a la contra, on Villares ha tingut la primera ocasió de gol, enviant el seu xut al travesser, però ha estat Joan Vázquez que ha marcat el 0-1en el minut dotze, desprès d’una gran jugada col•lectiva, on Xavi Aragonès li deixava una assistència de gol al davanter vilafranquí. Transcorreguts dos minuts més, Roger Martí amb una canonada des de fora l’àrea feia el 2-0. I poc més de tres minuts més tard, Adrián Candamio aprofitava un rebuig de la tanca per batre per dalt al porter del conjunt basc Berrenechea, per fer el 3-0, amb aquest bon resultat s’arribava a la mitja part.

A la represa el Patí, ha aguantat l’embranzida en que ha sortit el Jolaseta aquesta segona part, i amb el resultat favorable no arriscat en atac i s’ha defensat amb molta solvència, ben posicionats al darrera i un gran David Arellano que esta travessant un gran moment de forma. Els locals amb les baixes de Jon Viar I Jaime González tenien un equip força limitat, i els vilafranquins ho han aprofitat. Arnau Ribas ha tingut una clara ocasió amb un xut que ha anat a l’escaire. També cal destacar un contratac ben portat per Enric Martí. Però ha estat novament Roger Martí que amb una jugada personal ha fet el definitiu 4-0. En els minuts finals ha debutat a OKPlata el jove jugador del planter Fede Insenser.

Ara l’equip ja s’ha de centrar amb l’important partit de la setmana vinent contra un dels rivals més durs de la categoria, el CP Manlleu, aquest partit es jugarà a les 8 del vespre del proper dissabte.

RC JOLASETA: Berrenechea, Martín-Muíño, López, I. Rodrigo, G.Rodrigo –cinc inicial- Mendialdua i Lasso

CP VILAFRANCA: Arellano, Ribas, Aragonès, Vázquez i Villares -cinc inicial-R. Martí, E. Martí, Candamio, Insenser