Victòria contundent en un partit fàcil

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 84- CEB NAVARCLES 55

Tornada a la competició diumenge a l'Isaac Gálvez del sènior vilanoví davant d'un equip, el CEB Navarcles, instal·lat a la part baixa de la classificació.

Sortida amb Javi, Alex, Gali, Sugri i Collados. Ben aviat els grocs van deixar clar que no volien deixar-se sorprendre pel rival, i amb una defensa intensa a tota pista i uns Javi i Sugri força inspirats en atac, els de La Parròquia començaven a marxar al marcador. Final del quart 25-13.

Les rotacions no feien baixar el to del partit, i tots els jugadors de l'equip (tots 12 van participar abans de la mitja part) aportaven el seu granet de sorra, menció especial pels bons minuts d'en Vargas, maltractat normalment per l'entrenador. L'equip rival, equip jove que ha patit problemes durant la temporada, donava la cara i mostrava orgull. Mitja part 48-28.

Al tercer quart mateixa dinàmica, els grocs intentant mantenir la concentració i els visitants parant l'hemorràgia. Bona aportació d'Àlex de cara a cistella. Marxem als darrers deu minuts amb un 71-40 definitiu.

A l'últim quart, baixada de pulsacions, més permissivitat defensiva, menys ordre en atac i un canvi de criteri arbitral que descentra els dos equips. Final del partit amb un 84-55 contundent, abans d'encarar el darrer partit de l'any i penúltim de la primera volta a la pista del CB Gelida dissabte a les 19:00. Seguim.

CNBVILANOVA: SUGRI (8), ALEX (10), DAVID (2), VARGAS (7), LLUISGUI, GALI (7), COLLADOS (6), JAVI (12), BURCI (9), CAELLES (6), DÍDAC (8) i MIKI (9).