Hoquei patins

Sumen només un solitari punt en el moment més delicat

L’equip sitgetà comença guanyant a Valls i acaba perdent, mentre que a Bell-lloc l’igualen un 0 a 2

HC Valls 3 – CPS Sitges 2

CP Bell-lloc 2 – CPS Sitges 2

El CPS Sitges no passa pel millor moment l’equip sitgetà que venia de perdre a casa davant el Vendrell, tan sols ha sumat un punt en la jornada doble disputada aquest cap de setmana desprès de perdre un partit que tenia controlat a Valls.

Empatava a Bell-lloc quan guanyava per 0 a 2 en encontre ajornat en el seu dia, d’aquesta manera el bagatge aconseguit en els últims tres partits mostra clarament les mancances de l’equip en aquest tram final de l’any a la vegada que l’aturada del nadal li pot anar com anell al dit per carregar bateries afrontant en l’inici de l’any i darrera jornada de la primera volta de la millor manera.

El darrer divendres s’avançava al marcador a Valls amb gol de Ferran arribant al descans amb aquest 0 a 1, un cop més li remuntaven el marcador i del 2 a 2 fet de nou per Ferran es passava al 3 a 2 amb el que finalitzava el matx. Per aquest enfrontament el cinquè inicial fou el format per Pau Medrano, Eloi, Ferran Ortoll, Sergi Sabater, Gerard Camarasa, desprès sortien Xavi Andreu, Isaac Martínez, Eduardo, Alex Raventós, Rubèn Gómez.

Aquest diumenge a la pista del Bell-lloc s’avançava el CPS Sitges amb gol de Rubèn arribant al descans amb aquest 0-1. Raventós posava el 0-2 a la represa en els darrers instants, el locals feien el 1-2 i el 2-2, per aquest encontre el cinquè inicial fou el format per Pau Medrano, Eloi Fernàndez, Isaac Martínez, Ales Raventós, Rubèn Gómez desprès sortien Xavier Andreu i Alex Ortega.