Triomf en el darrer sospir en un partit dels que fan afició

L’equip de Manel Rodríguez tanca l’any sumant 22 punts dels 24 disputats al municipal d’Aiguadolç

UE Sitges – CF Olivella. Eix

UE Sitges 4 – CF Olivella 3

L’UE Sitges guanyen un partit que van poder empatar o perdre però que es decideix al seu costat en el temps d’afegit. Tot en un enfrontament plantejat molt correctament per un Olivella que tot i no passar pel seu millor moment en resultats llegeix a la perfecció aquest partit, amb el 0 a 2 fins i tot acariciaven el tercer, tenint molt minuts contra les cordes a un Sitges que un cop més tot i remar contracorrent i degut a la seva qualitat i fons d´armari reaccionava remuntant un 0 a 2 i un 2 a 3 i torna a fer-se amb un partit que pràcticament tenia perdut.

Bona posada en escena del conjunt de Rafa Porras que amb el gol de Marc Navarro es posava per davant al 24, en uns minuts en que la pressió que estava realitzant descol·locava i de que manera al Sitges, de nou Marc Navarro tornava a mullar fent el segon i gaire bé va poder fer el tercer, tret de la mateixa línia de gol. Carlos Henarejos al minut 42 entrava de nou als seus dintre del partit, un Sitges que minuts abans havien enviat una pilota al pal.

Edgard Doblas que havia sortit minuts abans posava el 2 a 2 al 65 deixant molt obert el matx a falta de molt pel final, la sacada d’un corner instants després de la substitució d’Alex Cubedo deixava en desequilibri defensiu que veient forat Ignasi Valldosera s’inventava un bon remat posant el 2 a 3, una gerra d’aigua freda per un Sitges que tornava a anar per enredera al marcador, la presència d’Over així com la sortida al terreny de joc d’Alvaro Cardiel i Carles Guerrero donava més presència al mig del camp així com desequilibri al joc ofensiu del equip, clau en aquests minuts finals davant un Olivella un xic desgastat degut al seu esforç però que seguien donant la cara al matx, però Dídac al 89 culminava una molt bona jugada iniciada per Over fent el 3 a 3 i ja en temps d’afegit el Jove Carlos Guerrero també rematant un jugada portada per Dídac i Over donava el triomf als seus amb el 4 a 3, tot un pal per un Olivella que veia com s’havia anat tot a norris per ells tot i el gran esforç realitzat.

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Manu, Alex Cubedo, (Over Ramos 72) Alex Sacristán, Alex Laguna, (Carlos Guerrero 80) Carlos Henarejos, (Edgard Doblas 57) Alex Morillas, Martí Ferret, (Álvaro Cardiel 80) Geri, (Dídac 46) Marcos Garcia i Rafa Garcia.

CF Olivella: Alex Rovira, Joey, Bernat Ferré, Marc Cols, (Daniel Fariñas 32) Marc Garcia, Oriol Gutiérrez, Marc Navarro, Iker Pujol, Ignasi, (Gunter Tremiño 89) Marc Dolcet, Sergi Llorens i (Eric Reyes 82).