Gimnàstica

21 medalles pel C.G. Vilanova a l'Osonagym

El passat cap de setmana 21-22 de desembre es va celebrar a Vic l'XI Torneig Osonagym

Grup Escolars-Base. Eix

El C.G. Vilanova va participar amb 19 gimnastes dels equips Escolars i Base obtenint grans resultats amb un total de 21 medalles entre individuals i equips.

En categoria Escolars BG l'equip format per la L.G., l'Alba Almirall, la Júlia Fuentes i la Noa Bautista va aconseguir pujar al 1r. calaix del podi, un Or que dóna a l'equip una bona autoestima per l'inici de la temporada 2020.

En aquesta mateixa categoria però a títol individual la L.G. va ser 1a. a la classificació general i 2a. a l'aparell de Terra.

Alba Almirall va aconseguir la 3a.posició a la general absoluta.

Júlia Fuentes va ser 1a a salt i 3a a Terra a la classificació per aparells.

Noa Bautista obté la 1a. plaça a Paral·leles i 1a a Terra.

En categoria Escolars DP la Ingrid Pecellín es va classificar en 8a. posició, la Coral López 19a. i la Marina Bredin 66a d'entre un total de 86 gimnastes a la classificació general absoluta.

En categoria DG la Jodie Burgess va obtenir la 12a. plaça a la General i la 1a. posició a l'aparell de Salt. La Georgina Pavón la 20a posició i l'Alba Doblas la 43a. plaça a la classificació general absoluta.

En categoria Base 3M la Lara Dodds va concloure en 17a. posició a la general obtenint la 2a. plaça a l'aparell de Terra en la classificació per aparells. Alanis Poján va assolir la 24a. plaça entre un total de 79 gimnastes.

En categoria Base 3G la Marina Hernández va concloure en 6a. posició a la general absoluta i 3a. posició a l'aparell de Salt.

En categoria Base 4P l'equip format per Carla Ballester, Laia Mallén i Alba Lahoz va aconseguir l'Or a la classificació general per equips.

A la Classificació individual la Carla Ballester va ser 1a. a la General Absoluta,  1a. a Terra, 1a. a Paral·leles i 1a a Barra a la classificació per aparells.

Laia Mallén va aconseguir la 2a. posició a la General i la 2a. posició a Barra per aparells i la Alba Lahoz  va concloure en 20a. posició de 88 gimnastes a la classificació general absoluta.

En categoria Base 5G  l'Anna Giralt va pujar al primer calaix del podi, 1a. posició a la classificació general absoluta i 1a. posició a Salt per aparells.

Inés Tobarra va ser 20a. a la classificació general i la Diana Pérez va concloure 38a. fent la 2a. millor posició a l'aparell de Salt.

Aquest ha estat el primer Trofeu de pre-temporada i els bons resultats ens ajuden a seguir preparant a totes les gimnastes per la 1a. Fase Federativa Oficial que es celebrarà al Febrer 2020.