El CB Sitges, tanca una primera volta perfecta amb tots els partits guanyats (13-0)

Bàsquet Sitges “A” - S.A. Súria “A”. Eix

C.C. Tercera  masculí - fase regular – grup 03

Bàsquet Sitges “A”  81 - S.A. Súria “A”  61

F.Albaladejo 8, H.Baiz, J.Bustos 15, O.Camprubi 30, R.Granados, N.Guillen 2, J.Mateo 5, M.Perez 9, A.Ruiz 3, V.Siriaco, A.Miguelsanz 2, M.Gosalvez 5, P.Cabezas 2, M.Mila.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials :  20-22           19-15     23-9     19-15

El Bàsquet Sitges, tanca una primera volta perfecta amb tots els partits guanyats (13-0).

La competició tornava a Pins Vens després de l'aturada nadalenca amb la interessant visita del SA Súria. Un molt bon equip, que arribava com a 4art classificat (8/4) i una mitjana anotadora de 78 punts per partit.

Calia comprovar si l'equip sitgetà, arrancaria aquest 2020 amb la mateixa intensitat i concentració com la va tancar al desembre. No va semblar d'inici que fos així, ja que el partit començava amb un Súria més encertat, que amb ràpides transicions, i davant un pobre balanç defensiu i una fluixa defensa dels del Garraf  feia que al minut 5 assolís un avantatge de 7 punts. Només l'encert d'en Bustos amb 11 punts gairebé consecutius, permetia mantenir el pols a l'equip bagenc, per acabar el primer parcial amb un petit desavantatge de 2 punts (20-22). Al segon quart, el Sitges millorava la intensitat defensiva, mantenint també el bon nivell en atac al que ens té acostumats, especialment d'un Oriol anotador que arribava ja amb 17 punts al descans, tancant aquest parcial amb un petit avantatge local d'una sola cistella (39-37).

El tercer però, ha resultat el període determinant del partit. Una gran defensa dels homes de Balta Molina, feia que el Súria baixés el seu percentatge d'encert, li provoqués errors i pèrdues de pilotes, anotant tan sols 9 punts, per acabar amb un  62-46. En el darrer quart, un petit relaxament defensiu, permetia retallar la distància situant-se a tan sols 9 punts a falta de poc més de 5 minuts pel final. Però l'eliminació gairebé consecutiva per 5 faltes personals de 3 jugadors del Súria, junt amb bones recuperacions i ràpids contraatacs dels locals, permetien tancar el partit d'una forma còmoda, amb un resultat final de 81-61. Una nova victòria que l'afició local -cada cop més entusiasmada amb aquest equip-, va celebrar d'allò més.

Com ja hem destacat anteriorment, ressaltar el bon partit de l'Oriol, amb 30 punts (4 triples), 5 rebots i una valoració de +28, i en Juan A. Bustos amb 15 punts, 5 rebots i una valoració de +15. Agrair també l'aportació del Sub21 Àngel Miguelsanz, així com dels joves Juniors, Pau Cabezas i Marçal Gosalvez.

Dissabte vinent, també a Pins Vens a les 18'00 hores contra Nou Bàsquet Olesa B, s'inicia una segona volta que es preveu molt disputada i emocionant entre els 3 equips capdavanters d'aquesta lliga, i que ja permetrà veure un interessantíssim duel entre el segon classificat (CNB Vilanova) i el tercer (Casal Vilafranca) aquest mateix diumenge.

C.T. Sènior B masculí - fase previa – grup 01

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre  52 - Bàsquet Sitges “B”    98

Trinchan 20, Nogales, Romero 7, Villar 19, Sánchez 19, Marcet 5, Piñero, Porras 8, Vicente 7, Almirall 13, Vellet.

Entrenador: Galdric Bover

Parcials : 15-26        14-19    10-29      13-24

El Bàsquet Sitges se situa a només un partit dels primers dos classificats, Canyelles i Martorell, després de guanyar a la pista del Casal Vilafranca. Tot i les nombroses baixes, els sitgetans van oferir una bona imatge en un partit que va començar mitja hora tard.

L’inici doncs va ser fred, i l’alternança de cistelles va durar fins al minut set, amb un 11-12 en el marcador, els del Garraf aconseguien un parcial de 4-14, gràcies a la superioritat en el joc interior per acabar 15-26 i aconseguir un primer avantatge destacable. El segon període va ser el més disputat de tots on el Vilafranca va pujar el nivell defensiu i intentava evitar que el Bàsquet Sitges trenqués definitivament el partit i els del Garraf perdien moltes pilotes i volien acabar massa ràpid les jugades. El marcador al descans reflectia un 29-45.

A la represa, un parcial de 0-10 en els cinc primers minuts deixava pràcticament sentenciat el partit, ampliant la diferència fins a un 29-55. Eren els millors moments del Sitges amb bona circulació de pilota en l’atac estàtic i ràpids contraatacs quan la situació era idònia. La tònica dels últims deu minuts va ser la mateix i d’aquesta manera el Sitges ampliava encara més la distància gràcies sobretot a l’aportació ofensiva de Trinchan, Villar i Sánchez.

El proper partit es jugarà dissabte 18 de gener a les 16:00h a Pins Vens davant l’AE. MVP Cervelló-Groc.

C.C. Sots 21masculí – nivell A-1 – primera fase – grup 02

Vedruna Gracia  74 - Bàsquet Sitges  73

M Anoro 2, M.Emde 8, I.Garcia, A.Ibañez, M.Lligoña, F.Merino 14, A.Miguelsanz 14, M.Mila 7, P.Motjer 14, Y.Pedroso 14, N.Simon, F.Sanchez, L.Mayoral, K.Ayouna.

Entrenador: Rubèn Iglesias    Delegat: Sergi Gandia

Parcials :  11-26   32-18    18-12     13-17

Pròxim partit, diumenge 19 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Ciutat Vella.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 01

C.B. Sant Andreu Negre  59 - Basquet Sitges “A”  62

B.Andres 3, D.Arjona, N.Bellmonte 6, A.Bielsa 4, M.Bielsa 4, P.Cabezas 5, M.Gosalvez 20, D.Hurtado, P.Masana 7, H.Mata 8, A.Valera 5, F.Sanchez.

Entrenador: Edu Piñero    Delegat: Xavier Masana

Parcials :   17-19      14-19    6-13    22-11

Primer partit després de Nadal on el Basquet Sitges es desplaçava a la pista del Sant Andreu de la Barca.

S'enfrontaven les dos millors defenses del grup, i així va ser tot el partit, en l'atac els dos equips van estar molt espessos, però en defensa se van aplicar durant tot el partit.

En l'últim període el Sitges guanyava 40-55, però una mala caiguda de Marçal Gonzalves, en la que se li va sortir l'espatlla i van haver de portar-lo d'urgències per a posar-la al seu lloc, va fer que l'equip s'ensorrés. Ho va aprofitar el Sant Andreu per a fer un parcial de 17-6, va fer que el marcador s'ajustés, perillant la victòria, però dues bones defenses del Sitges en l'últim minut, va fer possible emportar-se el partit.
Desitgem al nostre jugador Marçal Gonzalves una ràpida recuperació. Ànims

Proper partit dissabte dia 18 de Gener a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Piera.

C.T. Junior “B” masculí – nivell C1 – segona fase – grup 01

Bàsquet Sitges “B”

S.Alsina, M.Bernat, J.Bordonau, F.Javillonar, E.Lopez, L.Mayoral, O.Miro, M.Nieto, J.Plotnikou, A.Polo, F.Sanchez, E.Santervas, K.Ayouna, M.Rubí, M.López, Edgar, Alan

Entrenador: Jordi Mateo    Delegat: Aleix Ruiz

Proper partit dissabte dia 18 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Cerdanyola al Dia “B”

C.T. Cadet masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 03

Bàsquet Sitges “A”

I.Andrés, B.Arnal, K.Ayouna, J.Cidad, A.Garcia, T.Horner, M.López, A.Milà, A,Moya, M.Rubi, P.Solto, X.Serrano, A.Vernon.

Entrenador: O.Camprubi    Delegat: A.Ibañez

Proper partit dissabte dia 18 de Gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Club nou Bàsquet Vilanova verd – AKO.

C.T. Cadet masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 02

L.Chimeno, D.Fernandez, J.Garrigo, I.Gimenez, L.Mayoral, O.Miro, J.Prat, B.Reinon, L.Serrano, P.Velasco, A.Wright, D.Ying.

Entrenador: Balta     Delegat: A.Molina

Proper partit dissabte dia 18 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el Escola IPSI 04 “B”

C.T. Infantil masculí promoció – nivell A1 – segona fase – grup 03

C.Alemany, M.Cañadas, J.Dolera, J.Gene, M.Guell, J.Jornet, B.Mateo, E.Mateo, A,Morales, V.Muñoz, J.Olivella, L.Varea.

Entrenador: Edu i M.Emde

Proper partit dissabte dia 18 de Gener a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el
C.B. Granollers 2 – mail boxes etc.

C.T. Infantil masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 03

D.Ayllon, M.de la Vega, M.Delgado, A.Dotor, M.Elias, G.Garcia, E.Joven, C.Sanchez, A.Sperduto, B.Zaragoza.

Entrenador: O.Camprubi     Delegat: A.Ibañez

Proper partit dissabte dia 18 de Gener a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.E.B. Pallejà.

C.T. Pre-infantil masculí promoció – nivell C1 – segona fase – grup 01

P.Ayllon, L,Cabezas, A.Fericgla, M.Gasull, D.Griffiths, I,Medjmadj, T.Montserrat, A.Olivier, G.Peraire, P.Revers, A.Serrano, D.Ying.

Entrenador: Galdric     Delegat : M.Granja

D E S C A N S A

C.T. Mini masculí promoció – nivell B2 – segona fase – grup 05

A.Batlle, M.Cabezas, D.Chimeno, E.de la Vega, H.Escabias, A.Ferrer, H.González, J.Jimenez, M.Luc, B.Moya, G.Rubi, F.Santervás, M.Valera, M.Valera.

Entrenador: M.Emde     Delegat : A.Molina

Proper partit dissabte dia 18 de Gener a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Bàsquet Samà Vilanova - MMA

C.T. Pre-mini masculí promoció – nivell C2 – segona fase – grup 01

A.Almendros, A.Cardenete, V.Cejas, P.Escalera, D.Luc, M.Pinós, D.Plamadeala, J.Schofield, R.Suja, G.Tor, B.Vellet, E,Vidal.

Entrenador: A.Valera i A.Miguelsanz

Proper partit dissabte dia 18 de Gener a les 9:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. La Mercè.

C.C. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 01

ASME  54 - Bàsquet Sitges – La Oca  64

B.Arrive 19, V.Carbonell, D.Granados, J.Luguera 13, G.Marcos, N.Midley 1, I.Perez 13, M.Prat, A.Rodriguez, B.Salvat 2, X.Santin 14, M.Mestres 2.

Entrenador: H.Baiz    Delegat: Maria Munné

Parcials :    12-21     10-12    15-16     18-15

El proper dissabte dia 18 de Gener a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Ciutat Vella.

C.C. Junior  femení – nivell A – primera fase – grup 02

C.B. Viladecans  43 - Basquet Sitges 33

BBA 2003 Femení – Museu del Còmic 32 - Basquet Sitges     45

A.Albiol, E.Camprubi, B.Flores, A.Gonzalez, M.Granja, O.Gutierrez, M.Herrero, A.Jornet, C.Miro, M.Muntada, L.Nogal, M.Reigosa, V.Rial, L.Velasco, A.Pareja.

Entrenador: I.Vicente     Delegat: E.Aldehuela

Jornada doble de les del junior femení per acabar la primera volta en segona posició.

Dissabte a la tarda, les nostres noies s’enfrontaven a les primeres de la lliga en un partit ajornat. La defensa tancada de les de Viladecans, provocava poca anotació en el joc interior de les sitgetanes. Poc a poc, la diferencia augmentava fins als 10 punts. Una embranzida l’últim període, podien apropar-se a tant sols 6 punts, però les locals aconseguien frenar la remuntada i guanyar el partit

El diumenge, les juniors, tancaven la segona volta amb una victòria al camp del Castelldefels.

Una primera part molt bona, tant en atac com en defensa, premunitzava un partit fàcil, arribant a la mitja part guanyant de 24 punts (10-34).
Però la realitat ha estat que la relaxació de les sitgetanes i una pujada en la intensitat defensiva de les locals, ha fet que la diferencia arribes fins a 9 punts. Dos contraatacs en el darrer minut ha portat al resultat final de 32-45.

El proper diumenge dia 19 de Gener a les 9:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Prat – Montibello “B”

C.T. Cadet femení promoció – nivell A2 – segona fase – grup 02

Bàsquet Sitges

M.Ayllon, C.Castellanos, L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, A.Pareja, G.Ruiz, J.Sanchez, L.Serrano

Entrenador: Nuria Gil     Delegat: E.Camprubi

C.T. Infantil femení promoció – nivell B2 – segona fase – grup 04

A.Arjona, A.Bermudez, A.Camprubi, V.Corts, A.Eguia, L.Ferreri, S.Horner, A.Sanchez, A.Simon, A.Subiranas, X.Vendrell, A.Vivancos.

Entrenador: A.Albiol i C.Miro

El proper dissabte dia 18 de Gener a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Club Bàsquet Can Parellada, de Terrassa.

C.T. Mini femení promoció – nivell C – primera fase – grup 09

K.Barguño, A.Ferre, S.Gil, R.Gil, M.Lopez, F.Milà, N.Prieto, I.Sanchez, L.Suja, M.Torres, T.Venturas,

Entrenador: B.Flores     Delegat: L.Velasco

El proper dissabte dia 18 de Gener a les 10:15 hores, desplaçament a la pista del Club Natació Terrassa “B”

C.T. Pre-mini femení promoció – nivell D – primera fase – grup 04

G.Carretero, S.Dembele, L.Ferrer, A.Layola, P.Lopez, S.Macias, A.Subiranas, Y.Uzcategui, M.Lazaro.

Entrenador: O.Gutierrez     Delegat: B.Arrive

El proper dissabte dia 18 de Gener a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del E.B. Rosella, de Viladecavalls.