Rugbi

Primera derrota de la temporada

Anoia Rugbi Club Igualada 14-01-2020 13:06 Lectures 441
Imatge del partit del S16 de l'Anoia Rugby Club. Eix

Imatge del partit del S16 de l'Anoia Rugby Club. Eix

Aquest diumenge els jugadors i jugadores sots setze de l’Anoia Rugby Club juntament amb els de l’Esparreguera Rugby Club s’han desplaçat fins al Baix Empordà per jugar el tercer partit de la lliga regular de tercera Catalana en front els Senglars de Torroella de Montgrí.

El partit es presentava complicat ja que els gironins ocupen la primera posició de la categoria i segur que, a casa seva, no posarien les coses fàcils. Tot i així, un bon començament del Hippos de l’Anoia i els Víkings d’Esparreguera ha deixat un igualat 19 a 14 a la mitja part.

A la represa però, la velocitat i el joc obert dels tres quarts dels Senglars han marcat la diferència i això, sumat a l’obligat canvi de posicions d’alguns dels jugadors visitants i el desgast patit a la primera meitat del matx, ha donat com a resultat una contundent victòria dels de Torroella.

El marcador final ha estat de 62 a 24 i tot i que el resultat demostra perquè els Senglars són els líders de la classificació, no representa el que hem vist al camp, on la diferència en el joc ha estat més que ajustada.

En tot cas, primera derrota per a l’equip que haurà de servir per aprendre dels errors i poder-los corregir de cara al proper partit que serà el pròxim dia 25 de gener a Les Comes d’Igualada enfront del Girona.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No