El Vilafranca perd a Mataró en un partit per oblidar

El Patí Vilafranca va perdre de manera abultada a la pista del Mataró, en un partit que ho va intentar moltes vegades, però la falta d’efectivitat va comdemnar als penedesencs

CH Mataró 7 - Digittecnic CP Vilafranca 2

El Digittecnic Vilafranca va començar el partit amb molta insistència sobre la porteria del Mataró amb grans ocasions com un pal de Xavi Aragonès, però el Mataró és va refer i en el minut 6 de partit ha començat el recital amb un gol de Cantero. Tot just un minut un després el mateix jugador ha desviat un xut de Gerard Cusachs i ha fet el segon gol dels del Maresme. Els del la Capital del Vi s’han intentat refer, però cap de les seves accions fructificava, ja que el porter o bé la defensa local evitaven el perill vilafranquí. A l’equador de la part, Arnau Ribas va fer una falta que els àrbitres van sancionar amb targeta blava, i la posterior falta directa l’ha transformat el jugador del Mataró, Erik Gual. El Vilafranca no tenia les idees clares i el Mataró ho ha tornat a aprofitar a manca de vuit minuts del descans i va fer el quart gol. El Patí ha tingut dos pals, però les boles no han entrat. El tècnic Toni Porta ha demanat temps mort per tranquil·litzar els ànims, però res ha fet reaccionar el Patí i amb el resultat advers de 4 a 0 s’ha arribat al descans.

A la represa el Patí semblava que reacionava amb molts xuts i jugades d’atac. Però en el minut deu el Digittecnic ha tingut un penal favorable que Adriàn Candamio ha transformat. Però la mínima reacció vilafranquiana ha estat contrarestada mitjançant un xut de Gerard Cusachs. Els vilafranquins han tornat a marcar mitjançant Xavi Aragonès, però les esperances s’han esvaït quan el Mataró ha aprofitat una errada de Joan Vàzquez i ha robat la bola i en el contratac ha marcat el sisè gol a manca de cinc minuts. Quan quedaven tres minuts els del maresme han fet el setè gol després d’una altra errada dels vilafranquins. Als minuts finals Arnau Ribas ha enviat una bola al pal i amb el marcador de 7 a 2 s’ha acabat el partit.

CH Mataró: Grané, Cusachs, Cantero, Gual i Lladó -cinc inicial- Xicota, Carbonell, Florenza i Carbonell

CP Vilafranca: Arellano, Ribas, Aragonès, Vázquez i R.Martí -cinc inicial- Villares, E.Martí, Candamio i Insenser