Tres regals sentencien al Sitges a Sant Boi

L’equip sitgetà tanca la primera volta sumant dues derrotes consecutives, a dos punts del líder, el Sant Cugat

Marianao Poblet 3 – UE Sitges 2

L´UE Sitges juga per guanyar a Sant Boi davant el Marianao Poblet però un cop més les seves pròpies errades li passen molta factura en forma de gols.  L’equip de Manel Rodríguez fa el més difícil al primer temps, igualar per dos cops un marcador advers, però acaba caient a la segona quan més a prop tenien el triomf, precisament després d’un mal refús de cap en que va saber treure més que petroli l’equip local amb un tercer gol, suficient per fer-se amb el partit i els tres punts en joc.

Un cop més el Sitges es posa per enredera al marcador amb el gol de rebot fet en pròpia al minut 12, reaccionant però amb una molt bona combinació en el que el remat de Martí surt alt al 22, a la primera mitja hora un xut amb molta intenció d’Edgard Doblas s’anava al travesser, tres minuts més tard en una internada de Laguna per la banda dreta la seva centrada la remata amb el cap Geri posant el 1-1 al minut 33, cinc minuts després en una pèrdua l’equip rep el segon local fet pel seu davanter Sergio Vacas, al minut 44 en una molt bona jugada col·lectiva del Sitges Edgard Doblas posa l’empat a dos amb el que s’arribà al descans.

Va poder encarrilar el matx el golejador del Sitges Edgard Doblas als primers cinc minuts de la represa, però tot sol el seu remat s’anava sorprenentment fora, després és cert que el domini total dels sitgetans feien preveure el gol, el bon treball en defensa molt avançada sense deixar cap mena d’espais del Marianao generava moltes dificultats per l’equip que tenia la possessió de la pilota anant transcorrent els minuts amb l’empat a dos, un mal control amb el cap cedia la pilota a un dels millors jugadors del Marianao, Marc Mata, que amb velocitat i rifant al porter Jordi Fernàndez ficava el tercer pels seus al minut 74 que va significarà la fi  i els tres punts pel seu equip, va poder empatar el Sitges amb dues pilotes clares de gol però primer el porter i el segon un defensor van saber refusar.

L’alineació

Jordi Fernàndez, Manu, Cubedo, Sacris, (Cèsar 87) Laguna, Doblas, Martí, Geri, (Alex Morillas 81) Over, (Carlos Henarejos 46) Cardiel, (Fede 75) Marc Montaner (Dídac 75).

L’UE Sitges viatja aquest dissabte en el primer partit de la primera volta al camp del líder, el Sant Cugat, líder a la taula amb 36 punts, els del Vallès dels 17 partits jugats han guanyat 11, empatant 3 i perdent 3, amb 30 gols a favor sent el conjunt menys golejat amb 13 gols. El partit donarà inici aquest dissabte a les 18 hores, al partit de la primera volta a Sitges empataven a un.