El Sitges es consolida a la part alta de la classificació

RC Sitges - Garrotxa/Banyoles. Jaume Andreu

RC Sitges 48 - Garrotxa/Banyoles 19
Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí

La visita del combinat Garrotxa/Banyoles era un partit clau de cara a la classificació. Una victòria suposava obrir escletxa i situar-se clarament en el grup de favorits per a classificar-se pels Play Off. En canvi una derrota suposava, despres de perdre feia sis dies amb el Lleida, no disposar de marge d'error en els propers partits.

Els visistants, un equip fort fisicament, sortiren a per totes, i amb accions sobretot individuals a base de força com deiem aconseguien guanyar metres en algunes jugades. En canvi el Sitges amb el seu joc dinàmic característic evitava  el xoc, i buscava els espais per aconseguir trencar la defensa gironina. Aquesta lluita de diferents estils de joc, ben aviat va inclinar-se favorablement al Sitges, que als 10 minuts de jo ja havia aconseguit dues marques 10 a 0. La resposta del Garrotxa/Banyoles fou immediata i anotaven una marca que anivellava el matx 10 a 5.

Els sitgetans necessitaven la victòria, es veien superiors, i petjaren l'accelerador anotant fins a tres assaigs o marques més abans del descans que reflectien en el marcador la clara suprioritat local, 31 a 7. El partit semblava sentenciat però una marca visitant a la darrera jugada de la primera meitat, 31 a 12, els donava esperances.

Les opcions dels de Girona, encara es veien mes reforçades en aconseguir una nova marca al principi de la represa 31 a 19. Però va ser la darera anotació del Garrotxa/Banyoles, ja que des d'aleshores fins al final del partit el monóleg va ser sitgetà, amb un atac constant que va tenir com premi tres marques més que definien el marcador final 48 a 19 favorable al Sitges.

Com deiem amb aquesta victòria el Sitges es consolida a la part alta de la classificació, amb Quimic, Barça, Gotics i Lleida, on tots cinc es converteixen en clars candidats a ocupar plaça de Play Off, tot i que l'ordre que ocupin aquests places encara no estar gens clar, donat que encara falten 6 jornades de la fase regular. Per el Sitges el proper partit, aquest dissabte a Tarragona a les 15:00hs, pot ser definitiu doncs una victòria suposaria virtualment aconseguir la classificació per els Play Off al títol.

Per finalitzar recordar que el Femení tenia descans el passat cap de setmana, tornant a la competició aquest dissabte a les 15:30hs a Santa Bàrbara que reb la visita del Barça. .